Milyennek kellene lennie egy bálnak?

Sokszor ér az a vád, hogy az életemet partyról partyra járva, golf klubokban, yacht kikötőkben, új autók átadásán, elegáns éttermekben, üzletember találkozókon élem. Akik közelebbről ismernek, tudják, hogy ezen események 90%-a munka. Elegáns üzleti viselettel, valamint business casual-lel foglalkozom, és ezek a rendezvények kiváló alkalmak arra, hogy a Loft Outlet ismertségét növeljük. Na nem, nem akarok szenteskedni, bevallom a meló végeztével szélnek eresztjük a hostesst, és keményen lelazítunk egy bulival, de miért is ne tennénk?!

Hajós András - Médiabál Győr

Sírva ne fakadjon senki, de higgyétek el, hogy sokszor nem is olyan egyszerű a “jól érzem magam” vigyort ráerőszakolni az arcomra! Voltam én már sok olyan buliban, ahol a metró aluljáróban dekára mért, pogácsának nevezett “száraz fájdalmat” próbálták leerőltetni a torkomon valami vállalhatatlan lőrével, amit az est szponzora barter keretében felkínált. Cinikus, mi?

Persze, az, de éppen ezért nem véletlenül megyek el már jóllakottan a vacsorás találkozókra, s alig várom a végét, hogy kinyithassak végre otthon a párommal egy igazán kellemes toszkán nedűt!

Tisztelet a maroknyi kivételnek, de a bálok, partyk elképesztő sablonosan szervezettek. Hónapokon át érezhető, hogy egynémely vodka, pálinka, vagy éppen energiaital forgalmazónak kiadta napi parancsban az anyacége: támadás, el kell foglalni a budapesti “must have” helyszíneket, s a potyavadász, minden buliban felbukkanó arc tolja is a szájába a kínálatot rendesen!

És mi a helyzet a fülbevalóval??? Jómagam zenében kvázi mindenevő vagyok. A jazztől, DJ Julia Carpenteren át, egészen a trash metálig minden stílus bejön. Hogy hogyan tudnak ennek ellenére még számomra is tömegoszlató fegyverként működő zenei kínálatot összeválogatni egynémely eseményen, az tényleg rejtély… Biztosan úgy rendelik meg a fellépőt, hogy “küldjétek valamelyik gigamegasztárost, oszt jónapot!” És a bálozó már csöröghet is egy hétzenés, hongkong-i quarz óra zenei színvonalára…

Miklósa Erika, Médiabál Győr

Legutóbb nagyon kedves meghívást kaptunk Győrbe, ahová mindig szívesen térek vissza. Az esemény első hallásra olyannak ígérkezett, mint a többi, jól kialakított, évről évre megrendezésre kerülő bál, ezúttal a “média” hívószó köré építve. Lesz majd eszem-iszom, dínom-dánom, kicsi zene, kicsi tánc, jóccakát! Annak ígérkezett, de csak a küszöbig volt az…

A belépéstől kezdve a távozásig folyamatosan jelen volt bennem a “megérkeztem” érzés! Higgyétek el nekem, hogy a partyzás területén nem ez az első napom az iskolában, mégis azt kell mondjam, emlékezetes módon lelazítottam magam, és ahogy elnéztem, pár százan voltunk még így a bálon!

A welcome drinktől egészen a búcsúzkodásig nem volt egy unalmas pillanat, és határozottan állíthatom, hogy ez a leglényegesebb dolog egy iyen programon. Esszenciális kérdés, mégis oly’ sokan elszúrják, mondván: na abban a fél órában majd ellesznek egymással kicsit a vendégek. Hát itt ez is rendben volt!

Szóval laza csevej rég nem látott arcokkal az érkezéskor, kitűnő italok, melyek közt mindenki megtalálja az ő szájának kedveset, remek asztaltársaság, kiket ugyan nem ismertünk, de két perc múlva már együtt röhögcséltünk. Az este dinamikusan folyt, háta mögött a Győri Filharmonikusokkal Miklósa Erika szórakoztatott bennünket. Végre egy hang, ami az egész világon érthető, egy arc, aki nem rohan tovább a bivalybürgözdi búcsúba fellépni a művházban. Egész este velünk maradt, többször is megcsodálhattuk tehetségét. Az esemény  hivatalos házigazdái, Liptai Klaudia oldalán Nagy Balázs színművésszel gördülékenyen, sziporkázva vezették fel az egymást követő attrakciókat.

Nem önfényezve, nem tolakodóan, de mégis reflektorfénybe állítva a jelölteket díjakat is kiosztottak, a teljes igénye nélkül például Hajós Andrásnak, örökös Heti Hetes tagnak, Emil Rulez frontembernek mint az Év Médiaszemélyiségének, de Stohl András sem távozott az estről üres kézzel.

A menüsor neves pesti éttermeket megszégyenítően volt komoly, nem emlékszem bulira, ahol a klasszikus étkektől egészen a japán sushiig mindenki megtalálhatta az ízlésének megfelelőt! Mivel az italok terén is hasonló volt a kínálat, nem csoda, hogy a vacsora után közvetlenül puskagolyóként lőttek ki a táncoslábúak a parkettre.

A zenei repertoár szinkronban mozgott a közönség emelkedő maligánfokával, így jutottunk el a kellemes szalonzenétől, a már sok helyütt bizonyított SMILE Showtime Banden át (élén a bulimotor, partyanimal Gönczi Gáborral 🙂 ) az 1990-es évek még táncolható zenéit nyomató DJRadnai-ig. A szervezők nagyon kitettek magukért, minden ponton érződött, hogy csakis a kipróbált, megszűrt, nívós szolgáltatást nyújtani képes kínálat kerülhetett be a csapatba.

DJ Radnai

Na és a közönség….

Aki ismer tudhatja, nem kenyerem a visszafogottság, ha ruházati kritikáról van szó, de őszintén mondom, ennyi jól öltözött embert nem sok helyen láttam így együtt, pedig a korosztály nagyon széles spektrumon mozgott. Voltak itt tizenéves elsőbálozók, de 70 körüli seniorok is. Mindenkinek sikerült a helyhez, az eseményhez, illetve saját adottságaihoz megfelelő szetteket választania.

Kedves Marica, kedves Imre köszönjük szépen!

Ja, bocs, van azért olyan is, ami rossz szájízt hagyott bennem…

…meg tudná végre valaki magyarázni, hogy ezek a hülye médiások miért nem akarnak minden hétvégén egy ekkkkkora bulit????!!!!

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM