5 kihagyhatatlan tipp vőlegényeknek!

Érezhetően bedurrant az esküvő szezon, ami abból is látszik, hogy megnövekedett a Loftban az egy négyzetméterre eső tanácstalan férfiemberek száma. Hogy tisztuljon a fejekben a kép, és ne váljon a nagy napra történő előkészület egy rémálommá, íme pár jótanács:

1.Ismerd menyasszonyod ruháját!!! A legfontosabb a pár öltözetének hangulati harmóniája.

Tudom, hogy valami évszádok óta ideragadt szokás alapján a vőlegény nem pillanthatja meg az esküvőig jövendőbelije szettjét, viszont olyanról még nem hallottam, hogy a stylist se nézhetné meg! Ily módon, ha már fogalmad sincs kedvesed ruhájáról, kérlek készülj fel arra, hogy ő elküldhesse azt fotón nekem (vagy megmutathassa, ha párod részt vesz az öltöztetéseden).

Öltözhetsz szmokingba, vagy háromrészes öltönybe, amennyiben a menyasszony klasszikus.

Választhatunk egy akár a hétköznapokon is jól viselhető öltönyt, amit mellénnyel, kiegészítőkkel “vőlegényesítünk”, ha a menyasszony trendibb.

De felépíthetünk szóló zakó/szóló nadrág szettet is, ha elindult a kedves ara a formabontó irányba.

2.Legyél tisztában a helyszínnel!!!

Baromira nem mindegy, hogy a boldogító igen kimondását követően egy rokokó kastélyba, vagy egy letisztult, modern szálloda dísztermébe vonul a násznép. Elképesztően disszonáns egy barokkos, habos-babos menyasszony, kvázi vadászjelmezbe öltöztetett férjecskéjével, amint egy minimalista hangulatú térben mozognak…

Az 1. pont analógiájára könnyen lekövethető, hogy a klasszikustól a trendin át egészen a meghökkentő helyszínekig bezárólag tudunk igazodni az elképzeléseitekhez, és megteremtjük a hangulatokat a ruhákkal.

Egy elegáns, klasszikus szálloda inkább kíván szmokingot, míg egy belvárosi bulihelyszín lehetővé tesz egy pimasz chino nadrágot, mellénnyel, zakóval, harsány kiegészítőkkel.

3.Legyen fotózási forgatókönyvetek!!!

A forgatókönyv szó persze enyhe túlzás, de azzal azért legyetek tisztában, hogy patak parti, vagy templom lépcsős fotók lesznek a fókuszban, hiszen jó esetben ezen képek lesznek majd otthonotok díszei hosszú éveken át, és ezek befolyásolhatják a szett elképzeléseket.

4.Lesz-e átöltözés?

Általában igen, hiszen a menyasszonyok ruhája az egy helyben tündöklést leszámítva minden emberi tevékenységre alkalmatlan. Tudd, hogy milyen lesz kedvesed második ruhája (lásd 1. pont), és ezzel harmonikus szettet is hozzunk össze!

5.Balesetveszély elhárítás!!!

“Csak belekóstolok, drágám!” – upppssz, és máris ott a zsírpötty a vakítóan fehér inged közepén … vagy akár “Hadd öleljelek meg, ilyen picike voltál, mikor utoljára láttalak!” – érkezik vörösborral kezében a felismerhetetlenségig lealjasodott, távoli rokon, és az ing lőtt sebre emlékeztető folttal lesz felspécizve.

Legyen tartalék inged!!!

Ez nem akkor egetverő költség, és egy férfi gardróbnak egy vagy két ing még sosem ártott meg!

+1. Menj biztosra!

Ingyenes vőlegény stílustanácsadásunk keretein belül levesszük a válladról a terhet.  Érkezésed első percétől, a válogatáson keresztül, a kiválasztásig, és akár a méretre szabásig fogjuk a kezed!

Segítünk, hogy rátalálj a stílusodra! Nem ruhadarabokban, hanem teljes szettben gondolkodunk, ami segíthet az általad vágyott irányban formálni a rólad kialakuló képet, összhangban a menyasszonyi ruhával és az esküvő helyszínnel!

Minőségi, olasz ruhákból dolgozunk, amelyekre hatalmas kedvezményeket is adunk!

Jelentkezz be most egy ingyenes stílustanácsadásra Online időpont foglaló rendszerünk segítségével!

Vagy keress minket alábbi elérhetőségeinken:

Kun Gergely

 

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM