Showroom

Zakók

A formális viselet fellazulásával fokozatosan a zakó lépett előtérbe mint a legtöbb szett fődarabja. A Nápoly melletti Alessandro Gilles manufaktúra Loft által forgalmazott ruhái kortól és szituációtól függetlenül rendkívül széles skálán mozgó változatosságot kínálnak az önkifejezésre.

A legelegánsabb

klasszikus, gyapjú klubzakótól, a hétköznapi üzleti életre kialakított casual zakókon keresztül, egészen az utcai viselet laza szettjeihez illeszthető, formabontó zakókig bezárólag széles palettát kínálunk.

Öltönyök

A mai trendek elképesztő mértékben lazították fel a business casual, valamint a formális viselet eszköztárát. Ez azonban nem jelenti azt, hogy eltűntek volna azok az élethelyzetek, amihez egy klasszikus hagyományokra építkező, mégis olaszosan fesztelen öltöny, és a hozzá illeszkedő kiegészítő lenne a jó megoldás. Cégünk arculatának letisztult képviselete, első találkozások az üzleti életben, elegáns esküvő, bál, hogy a teljesség igénye nélkül említsünk néhány példát, amikor a korszakokon átívelő formavilág a legjobb az öltözködési kommunikációra.

Ingek

A Loft által forgalmazott olasz ingek a valódi változatosság lehetőségét nyújtják bármely gardróbban, legyen szó formális, üzleti viseletről, business casual-ről, vagy akár laza, utcai viseletről. Kiemelt szerepet kap ajánlatunkban beszállítóink “ceremónia” kollekciója, melynek darabjai még egy hétköznapi öltönyt is átemelnek az esküvők, vagy a legelegánsabb bálok hangulatába.

Az ingeken belül

külön kategóriát képeznek a kifejezetten extravagáns, formabontó, a klasszikus színektől és mintázatoktól távolságot tartó designok. Remek lehetőséget kínálnak az önkifejezésre, az önazonos öltözködési üzenet létrehozására akár szettben, akár önmagukban is.

Sneakerek

Pár éve töretlenül zajló tendencia, hogy még a formális, üzleti viselet is fellazul, átvesz olyan elemeket, melyek korábban kizárólag a casual vagy a street style eszköztárába tartoztak. Öltözködésünk lazábbá tételének legkézenfekvőbb, ugyanakkor legváltozatosabb módja a sneaker beépítése. Ezek az utcai cipők beszivárogtak minden stílusba, így manapság már egészen laza, bohém, de emellett kvázi “elegáns” sneakerekről is beszélhetünk.

Tudjuk, mi a legjobb megoldás számodra

Ingyenes és személyre szabott stílustanácsadásunk alkalmával megmutatjuk neked élőben, hogy milyen is a LOFT hatás. Nemcsak ruhadarabokat fogunk próbálni, hanem megváltoztatjuk a világlátásodat is.

Formális cipők

A toszkán Calzoleria Toscana cipőmanufaktúra termékei évtizedek óta az időtálló eleganciát hirdetik. Elsősorban azon érdeklődőinknek ajánljuk, akik a manapság zajló, fellazult, sneaker trend közepette is hirdetni szeretnék magukról, hogy nem úsznak együtt a fősodorral. Legyen szó üzleti megjelenésről, vagy akár egy vőlegény szettről, öltözetünk hibátlan lesz.

Chino nadrágok

A chino nadrág a klasszikus öltönynadrágok formabontó, vidám, fesztelen rokona, a mai férfi gardrób legmeghatározóbb eszköze az önkifejezésre. Ezek a végtelen színben elérhető, pamut vagy pamut/elasztán keverék nadrágok színtől és fazontól függően képesek befutni a legszélesebb öltözködési palettát.

Remek kiegészítői

lehetnek egy elegáns irányba törekvő, mégis fellazított business casual szettnek, de jól működnek sportos hangulatú cipőkkel vagy sneakerekkel, és akár egy lezser, üzenet jellegű pólóval is.

Kiegészítők

Legyen szó díszzsebkendőről egy zakó zsebében, vidám nadrágtartóról, selyem nyakkendőről, nadrágszár alatt finoman megvillanó zoknikról vagy a csuklón tekeredő karkötőkről a kiegészítők diszkréten, nem kiabálva hangolják át akár ugyanazt a szettet.

Tudjuk, mi a legjobb megoldás számodra

Ingyenes és személyre szabott stílustanácsadásunk alkalmával megmutatjuk neked élőben, hogy milyen is a LOFT hatás. Nemcsak ruhadarabokat fogunk próbálni, hanem megváltoztatjuk a világlátásodat is.

Pólók

A rövidujjú pólók – szakmaibb megnevésükkel T-shirt-ök, hiszen a “polo” elnevezés alatt külföldön szinte mindenütt a gombos, galléros, rövidujjú teniszpólót, yachtos pólót, golfozós pólót értik – a férfi gardrób leglazább, leginkább a street style öltözködés részeként használható darabjai. A formális viselettől legtávolabbi pólusként a legváltozatosabb megjelenési formái léteznek egymással párhuzamosan. Környakú, V-nyakú, tépett nyakú, mosott, gyűrt hatású, színes, feliratos, fehér, nyomott mintás, kreatív, üzenetjellegű, önkifejező, poénkodó, tüntető, polgárpukkasztó, politizáló, szubkultúrális üzeneteket közvetítő, és még a vlgtelenségig sorolhatnánk. Önállóan leginkább denimekkel (farmerekkel) és laza sportcipővel viseljük. Szettben elhelyezve funkciója az adott felöltözés fellazítása, egy másik öltözködési stílus pimaszabbá tétele. A manapság velünk élő, szinte mindent felforgató, a casual irányába törekvő trend kedvelt eleme lett ez a ruhadarab.

Kötött pulóverek és garbók

A hosszúujjú pólók, továbbá ősz/téli megfelelőik, a pulcsik korábban kizárólag a street style és a casual ruhatár elemei lehettek, és kifejezetten formabontónak számítottak zakó alá a színes, környakú pólók. A fellazuló trendek mentén ezek a ruhadarabok is jóval szélesebb spektrumban válnak elfogadottá, így ma már bátran tekinthetünk egy hosszúujjú kötött pulcsira a business casual kiegészítőjeként.