5 öltözködési tipp, hogy jól sikerüljön az év vége!

Majd’ egy éve írtam meg a Nincs egy árva rongyom se!!! című blogbejegyzést, és az ott prognosztizáltaknak megfelelően immár hónapok óta korlátozások nélkül látogatható minden intézmény és esemény, de férfitársaim megjelenése katasztrófális… (tisztelet a maroknyi kivételnek)

Ha és amennyiben olyan a viszonyom az illetővel, vagy csupán keresztkérdései alatt megtörvén véleményt alkotok a megjelenéséről, beleszaladok a covidba mint indokba, mellyel alá kívánják támasztani döbbenetes ruházatukat.

 

Igen, a covid sajnos egyfajta mentegetőzési Jolly Joker lett a férfiaknál, hasonlóan ahhoz, mint mikor a komoly súlyfelesleggel rendelkező hölgy a szüléssel indokolja eme többletet – Petike idén érettségizik… csak szólok…

Ne legyetek ilyenek! Szabadítsátok ki magatokat a covid okozta mentális rabságból, és frissítsétek fel megjelenéseteket! Minden jel arra mutat – engem csak a héten 4 bálba hívtak meg, és van pár olyan céges rendezvény, ahol megtisztelő módon számítanak részvételünkre az ott dolgozók ruházati beszállítójaként -, hogy az élet visszazökken a normalitásba. Lesznek év végi partyk, és a bálokat is megtartják.

Ha nem szeretnél a jólöltözöttek céltáblájává válni ezen eseményeken, fogadd meg 5 jótanácsunkat:

  1. Tájékozódj az előtted álló programokról, eseményekről, továbbá az esetleges dress code előírásokról, ajánlásokról
  2. Vegyél részt ingyenes stílustanácsadásunkon
  3. Alakítsunk ki egy “kapszula gardróbot” az előtted álló időszakra, amivel nem tudsz hibázni
  4. Gondold át, mi az, amit már nem tudsz használni a régi gardróbodból, hiszen a felesleges ruháid csak a “van nekem ruhám” feelinget fogják erősíteni. Ezezktől lehetőség szerint szabadulj meg, ajándékozd el, ajánld fel karitatív célra!
  5. Jusson idő a szabászati finomhangolásra!!! Ez különösen fontos, ha esetleg cipelsz pár kiló covid többletet…

Segítünk, hogy rátalálj a stílusodra! Nem ruhadarabokban, hanem teljes szettben gondolkodunk, ami segíthet az általad vágyott irányban formálni a rólad kialakuló képet!

Érkezésed első percétől, a válogatáson keresztül, a kiválasztásig, és akár a méretre szabásig fogjuk a kezed!

Minőségi, olasz ruhákból dolgozunk, amelyekre hatalmas kedvezményeket is adunk!

Jelentkezz be most egy ingyenes stílustanácsadásra Online időpont foglaló rendszerünk segítségével!

Vagy keress minket alábbi elérhetőségeinken:

Kun Gergely

 

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM