A személyi edző a termek stylistja – fitmode IV.

Vicces, de el kellett kezdenem személyi edzővel mozognom ahhoz, hogy megértsek egy ruházkodással kapcsolatos problémát.  Említettem, hogy hiteles szeretnék maradni a slim fitet életvezetésük zászlajára tűző emberek szemében, és nem akarok úgy járni, mint az a belga, egészségügyekért felelős miniszterasszony, aki beszólt ugyan nem szólt be a magyaroknak, de a sztori facebook megosztása így is elég volt a dohányzási, szív- és érrendszeri, halálozási, alkoholfogyasztási , valamint zsírból táplálkozási statisztikát vezető magyarok délceg önérzetének megsebzéséhez.

Sziluettem fenntartásához így 40 felett nem bizonyult elégségesnek, hogy hetente 2-3 alkalommal kocogok, ezért úgy döntöttem, hogy további önkínzással próbálkozom. Korábban már posztoltam pár gondolatot a funkcionális edzéssel kapcsolatban, de arról talán még nem esett szó, hogy mindezt személyi tréner közreműködésével teszem.

Folyamatos sportolással (nem élsport!!!) eltöltött múltam, valamint hatalmas önbizalmam okán eleinte ódzkodtam igénybe venni a fitness által felajánlott segítséget, mondván, köszönöm szépen, elboldogulok én egyedül is. Alig pár alkalmat követően konstatálnom kellett, hogy szakértő iránymutatás nélkül maximum a csillogó gépek lepókhálózását érném el, ami – valljuk be – szép vállalás, de nem túl inspiráló eredmény.

Nem tudtam róla, de valahogy úgy voltam én is a teremben sorakozó gépek között, mint a ruhákkal telizsúfolt üzletben pislogó, tanácstalan ügyfél. A lehetőség számomra is ott volt a testi átalakulásra ugyanúgy, mint a vevőknek nálunk egy bitang módon önkifejező szett összeválogatására. Mivel folyamatosan rajta tartom kezeimet az olasz divat ütőerén, mondhatom, hogy minden erőlködés nélkül megy nekem a mit/mivel/mikor/hogyan? kérdéskör (na szép is volna, ha nem menne…), és éppen ezért furcsálltam, hogy a számomra természetesen adódó megoldásokat miért nem veszik észre a vevők?

Most már tisztán látom, hogy a személyi edző a fitness termek stylistja, a stylist pedig a ruhaüzletek personal trainere!

A folyamat ugyanaz, mint nálunk a delikvens felmérésétől kezdve, a célok megfogalmazásán át, egészen a megvalósulásig vezető úton való terelgetésig. A folyamatos szakértő jelenlét mindkét területen nagy magabiztosságot jelenthet az ügyfeleknek. Személyi edző segítségével elkerülhető a túledzés, illetve az aluledzettség ugyanúgy, ahogy stylist segítségével a túl-, vagy alulöltözöttség.

Bizony mondom néktek, hogy engem abszolút beszippantott ez a fajta, kontrollált testmozgás, és nehezen cserélném már le ezt bármilyen más alternatívára. Higgyétek el, hogy a gyorsan megmutatkozó eredmények okán megéri azt a plusz költséget, amivel a havi bérleten felül megterheli a pénztárcátokat!

Nekem az életem részévé vált, és ebben nagy segítségemre volt a trainer! Horváth Gyuri, köszönöm!

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM