Ajándékozz magabiztosságot!

Belegondoltál mennyi felesleges, hasznavehetetlen, még továbbajándékozásra is alkalmatlan ajándékot kaptál eddig életedben?! Na, ugyanígy vannak néha mások a te ajándékaiddal!

Ajándékozz végre értéket, olyat, ami tényleg betalál, amitől jobbá, szebbé válhat a megajándékozott, aminek segítségével magabiztosabb, ezáltal pedig sikeresebb lehet!

 

Ajándékozz magabiztosságot

Ha minket kérdezel, mi mást mondhatnánk, minthogy “ajándékozz stílust!”.

OK, de hogyan? Nem ismerem az ízlését, nem tudom a méretét, félek, hogy nem tetszik majd, nem szeretnék gondot okozni a csere-berével… megannyi kérdés, amit egy csapásra megoldasz:

Vegyél neki ajándékkártyát!

Besétál az üzletbe, átbeszéljük a stílust, belőjük a méretét, és tényleg azzal távozik majd, ami valóban örömöt okoz neki! Nyertél!

Kinek érdemes LOFT ajándékkártyát ajándékozni?
  • férjnek, tesónak, rokonoknak, akiknél szinte minden nap láthatod majd a kedvező változást, amihez hozzájárult a te ajándékod is
  • üzleti partnernek, hogy a találkozóitok alkalmával büszkén konstatálhasd, ismét egy “Lofty” cuccban van
  • kollégádnak, hogy javuljon a munkahelyeden a vizuális élmény 🙂

A LOFT ajándékkártya a levásárolható összegen felül ingyenes, teljeskörű stílustanácsadást is tartalmaz!

Miből áll a stílustanácsadás:

  • felmérjük pár kérdéssel, hogy az ügyfél milyen konkrét élethelyzetekben mozog (mindennapok, kiemelt események, munkavégzés, kikapcsolódás)
  • röviden behatároljuk milyen karakterű, milyen habitusú emberrel állunk szemben
  • a beszélgetés során kialakul, hogy az adott ügyfél a konkrét életszituációban milyen arcot szeretne kommunikálni a világ felé
  • kialakulnak az önazonos megjelenéshez társítható szettek

Hogyan vásárolhatod meg az utalványt?

50.000 , 20.000 és 10.000 Ft-os vásárlási utalványaink közül választhatsz jelenleg.

  • Személyesen – legegyszerűbb, ha bejössz hozzánk az üzletbe, és személyesen vásárolod meg. Ilyenkor egy előzetes felméréssel megtudhatod, hogy milyen összegű kártya elegendő teszem azt egy ing, vagy egy nyakkendő levásárlásához
  • Kiküldjük postán – ha nem tudsz eljönni hozzánk, az se gond, átutalhatod a kártya ellenértékét, és a LOFT ajándékkártyát kipostázzuk neked, vagy egyenesen az ajándékozottnak!

Ajándékkártyával kapcsolatosan hívd ezt a számot (akár hétvégén is!), és kollégánk segíteni fog a kiválasztástól a kézhezvételig mindenben:

+36 30 64 12356

Mindenkiben ott rejtőzik a stílus, ébreszd fel!

üdv

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM