Amerika is szabályozza a tanárok öltözködését

A tegnapi posztunkat előkészítve számos olyan oldalra bukkantunk, amelyek a tanárok öltözködésére tesz javaslatot. Az egyik legalaposabb a Teaching Community 25 pontban foglalja össze, mit ne hordjon, de még véletlenül sem, egy tanár. Ebből csemegézünk most.

Ne hordjon Crocsot!

Hiába klassz, divatos és kényelmes, akkor is a beachre való, tenni-venni a garázsban, a ház körül. Illetve a gyerekeknek. Nem tanárnak! Különösen nem osztályba!

Ne húzzon a lábára Ugg csizmát!

Ez a csizma tuningolt mammusz. És mi az a mamusz? A pizsama része. És ki menne pizsamában dolgozni vagy tanítani? Ráadásul ennek a divatja 2014-ben kipörgött.

Hasitasi vagy vesetáska sem emeli a tanári méltóságot!

Még akkor sem, ha tökéletes Louis-Vuitton utánzat. Ha ilyet hord valaki, messziről üzeni, hogy egyáltalán semmi elképzelése sincs a divatról. Ugyanis nem 1983-ban vagyunk vakáción a családdal.

Melegítő alsó, felső sem menő! Ha tesitanár a kolléga, akkor sem!

Egyszerűen azért, mert a melegítő az edzőterembe való meg otthonra. 

De ugyanígy a jóganadrág és annak változatai sem biztos, hogy nyerők leszenek, kivéve, ha a tanár nem egy Pilates osztály osztályfőnöke. 

Egy tanár ne viseljen feliratios pólót!

Ki tudja, melyik gyerekből milyen reakciót vált ki. Jobb a békesség!

A csillogókkal felvarrt mente sem az igazi!

Ezt inkább a sztároknak érdemes meghagyni.

Az állatmintás outfit is kerülendő!

Ezekre igazából szavak nincsenek.

És végül: a rövid izgat és pusztít, a kellően hosszú viszont illő!

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM