Andy Vajna új divatot teremtett

Palács… izé …. Vajna Timi szépségkirálynőt választott a hétvégén. Hogy nekiálltunk verni a billentyűzetet, annak mégsem ez, hanem drága férjura esti szettje adott apropót.

Van az úgy, hogy véleményünk revidiálására kényszerülünk. Félreértett, méltatlanul mellőzött zsenikkel történik sokszor, hogy az őket körülvevő közeg megvető pillantásaitól övezve kell éljék mindennapjaikat.

Bevallom, magam is sodródtam az árral, s felszínesen ítélkezve beálltam a siserehad soraiba sarat hajigálni. Mentségemre szóljon, hogy igyekeztem az öltözködési kommunikáció oldaláról közelíteni a témához. Na jó, olykor-olykor érintettem párkapcsolati érdekességeket, de csak felületi szinten…

Andy, kérlek bocsáss meg!

Bárcsak visszacsinálhatnám azt a néhány cikket, meg a tucatnyi posztot, melyekben harsányan ekéztük megjelenésedet! Csak bízni tudok benne, hogy képes vagy felülemelkedni piszkálódásainkon most, amikor a kritizált részletek egy általunk eleddig nem ismert ruházati dimenzióban számunkra is harmonikus egésszé álltak össze!

Melyek is volnának az új trend – azt hiszem mindenképpen nevezhetjük annak – leheletfinom jellemzői a formális öltözködés területén, amennyiben vagy annyira szerencsés, Kedves Olvasó, hogy Andyhez hasonló, karakteres sziluettel áldott meg jó sorsod?

Először is annak ellenére, hogy egyfelől alkatod ezért kiált, másfelől könnyen lehet, hogy anyagilag meg is engedhetnéd, véletlenül se készíttess magadnak méretes ruhát! Légy bátor, és oldd meg konfekcionált darabokból a szettet, keresd a kihívást!

Vajna stzle

Semmiképpen se lepődj meg azon, hogy az a zakó, amely hasmánt megfelelőnek bizonyul, bizony a térdedig ér majd! A korlátolt agyú tervezők ekkora körfogathoz valamilyen érthetetlen okból mindenképpen szálfa méretű emberkéket képzelnek. Te persze rá se ránts, és meg se próbáld a majdhogynem klepetusként rád boruló zekét alul rövidíteni! Hagyjuk meg az ilyen aljasságokat az olyanoknak, akik még hisznek a szabókban, és mindenféle úri huncutság által igyekeznek testre szabni a konfekciót!

Bravúrosan sikerült átemelned az új trendbe valamit az elődök látásmódjából akkor, amikor a zakó ujja alatt kikandikálni hagytad az inged mandzsettáját! Sietnék hozzátenni, hogy ezt is újszerűen teszed! Szakítva a korábbi elképzelésekkel, miszerint a mandzsettának begombolt helyzetben meg kell állnia a kézfejnél, engeded az inget egészen az ujjak közepéig belógni! Bravó!

Szeretném halkan megjegyezni, hogy a nyakkendő alatt kigombolt ingnyak ötletét előtted már olyan nagy nevek is alkalmazták, mint az öltözködés másik nagyágyúja, Demján Sándor, vagy a hozzád hasonlóan térfogati problémákkal küzdő showman, Hajdú Péter. Nincsen ám ezzel semmi gond, az átvett ötlet harmonikusan illeszkedik az egészhez.

Én is éreztem már, hogy mennyire elcsépelt az est végén a kötelező protokoll utáni szabadságot a csokornyakkendő hanyag meglazításával jelezni, ami egyébként Pierce Brosnan óta még egyetlen 007-esnek sem állt jól, de te ezt is remekül áthidaltad! Pokolba a kilazított nyakkendőcsomóval, vagy a kigombolt ingnyakkal (ja, az már amúgy is nyitva van…), lógassuk fele-fele arányban egyenlően normál nyakkendőnket! Bámulatosan kreatív! Olyannyira az, hogy az egyébként szánalmasan vékonyka Christopher Lambert is ellopta az ötletet még aznap este, amikor Andy az új trendet megvillantotta. Szeretne ő csak ily’ megkomponált szettekben páváskodni, de ez nem jöhet össze akárkinek!

Észrevettük továbbá, hogy egy eredendően nagy valószinűséggel öltönynek készült ruha zakóját hordod szólóban, legalábbis a karakteres csík leginkább öltönyökön jelentkezik. Hogy mi történhetett a csíkos nadrággal – szétreccsenés, elporladás, szublimálás – annak történetét jótékony homály fedi…

Igyekeztünk megtalálni annak az okát, hogy vajon miért nem társítottál a szetthez nadrágszíjat? Arra nyilván gondolni sem merünk, hogy nem létezik ilyen méret, szóval alkalomadtán majd tájékoztass minket, az újdonságokra mindig éhes, nyitott követőidet, mi is az üzenete az öv elhagyásanak?

Ölel tisztelőd:

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM