Árstop, vagy amit akartok!

Van most ez az árstop story. Engem elgondolkodtatott… Próbálom megérteni anélkül, hogy bármiféle politikai elemzés irányába elkanyarodnánk.

Help!!!

Több, mint 30 éve gyakoroljuk már kis hazánkban ezt a kapitalistának hívott, félbalkáni, félfeudalista  berendezkedést, mondhatni volt időnk hozzászokni. Akadnak szép számmal, akik már ebben a rendszerben cseperedtek, így ők nem is beszélhetnek átállásról, de azt gondolom, hogy a szezonok és leárazások éven belüli ciklikus pulzálásához még azon háziasszonyok is villámgyorsan adaptálódtak, akik az 1970-es évek derekán voltak ifjak.

A Loftban hovatovább nemzeti sporttá nőtte ki magát az “és mennyit engedsz a feléből?” játék, melyet a mi kontónkra próbálnak űzni az egybegyűltek (mérhetetlen tisztelet a maroknyi kivételnek!!!). Ilyenkor el szoktam mondani, hogy minden látszat ellenére jómagam és kollégáim ebből élünk, ergo az árakat nem egyfajta gumiszabályként festegetjük fel a termékekre, azok a számok tükröznék elképzelésünket a kereskedelem bázisát illetően.

Továbbá meg szoktam ragadni az alkalmat annak hangsúlyozására, hogy az üzletünkben uralkodó szisztémának köszönhetően minden pillanatban találkozhat a kedves érdeklődő olyan termékekkel, melyek mélyen az eredeti ár alatt kerülnek ki a polcokra. Akik még nem ismernék, azok kedvéért szivesen elmondom, hogy a Loftban a következő rendszer dívik:

Minden terméknek van egy beérkezéskori, egységes ára. Ez az ár folyamatosan csökkentésre kerül aszerint, hogy az adott designból milyen gyorsan fogynak a méretek. Ezért egyáltalán nem következik abból, hogy aktuálisan találsz 50%-ra leárazott nadrágokat, zakókat, öltönyöket, cipőket, egyebeket az üzletben, hogy az épp a minap kicsomagolt, friss termék is ennyiért menne.

Szerintem ez amúgy tök világos. Ha valaki pedig el szeretné játszani, hogy ezt nem érti, azzal nekünk véleményem szerint nincsen teendőnk.

És mi az, amit fentieken felül végképp nem értek? Hát azt, hogy most, amikor szinte teljeskörűen leárazunk az üzletben, hol vannak mindazok, akik a szezon kellős közepén az árakkal zsibbasztanak? 🙂

Termékeink egyértelműen a tartós fogyasztási cikk kategóriába sorolhatók, jellemzően olyanok, melyek még évek múlva is bátran előhúzhatók a gardróbból, és megjelenésünkkel nem vallunk majd szégyent. A mostani kollekciók ‘4 évszakos’ darabok, kevésbé köthetők időjárási viszonyokhoz, sokkal inkább élethelyzetekhez. Abból kiindulva, hogy viselőjük télen-nyáron zömmel klimatizált szituációkban mocorog, nincs nagy különbség egy nyári vagy egy őszi ruhadarab anyagvastagsága között, ily módon univerzálisan viselhető, ergo meg lehet vásárolni egy “őszi” chino nadrágot azzal a szándékkal, hogy azt majd júniusban vesszük fel egy eseményen.

Segítünk, hogy rátalálj a stílusodra!

Célunk, hogy felébresszük a sikerre éhes emberekben rejlő stílusérzéket, és magabiztosságot árasszanak magukból!

Ezt egy ingyenes, személyre szabott stílustanácsadással érjük el a hozzánk betérők számára.

Nem ruhadarabokban, hanem teljes szettben gondolkodunk, ami segíthet az általad vágyott irányban formálni a rólad kialakuló képet!

Érkezésed első percétől, a válogatáson keresztül, a kiválasztásig, és akár a méretre szabásig fogjuk a kezed!

Minőségi, olasz ruhákból dolgozunk, amelyekre hatalmas kedvezményeket is adunk!

Jelentkezz be most egy ingyenes stílustanácsadásra Online időpont foglaló rendszerünk segítségével!

Vagy keress minket alábbi elérhetőségeinken:

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM