Az “y” generáció esete a Balaton Sounddal

Eddigi kétségeim a magyar nép nemesi vérvonalát illetően végérvényesen szertefoszlottak. A hölgyeket tekintve legalábbis… Állítólag ez itten már a “Z” generáció. Hát szerintem inkább az “Y”.

Ajtony, Ábrahámffy, Dessewffy, Baradlay, Eszterházy büszke leszármazottai elárasztották képeikkel jelenlegi legkedvesebb játszóteremet, az instagramot. Vitathatatlanul kékvérű leánykáink büszkén pózoltak az elmúlt napokban a Balaton Soundon. Ennyi ipszilont rég látott a világ, az egyszer biztos! Volt itten kérem szépen Vyvcsy, Tücsy, Cathy, Lyzy, Detty, Bogy, Cynzya, Yvette, Nyky…

Margytot és Erzsyt nem láttam…

Alpáry is volt, de a szónak leginkább az “i” betűs verziójában…

A fiúk sem akartak lemaradni, láttam egy fotót, amin Fery és Zoly feszítettek büszkén és barnán. Ők a közeli Albertyrsáról érkeztek.

Bódy Sylvy is részt vett. Ez megtisztelő. Direkte emiatt szakította meg felívelő szörfös karrierjét. Állítólag odakint a hullámok tetején teljesen lelazul, és jut ideje azon elmélkedni, hogyan is cserélhetné le azt a fránya “Ó” betűt a nevében ipszilonra, hisz úgy valóban kiteljesedhetne a jónevű Vytézz Rhudabhánnyayy Bódy család nemesi titulusa!

Míg ő ezen filózik, mi itten, kutyabőr nélküli, nemtelen pórok azon elmélkedünk, vajh miként is lehet fenntartani ezt az életszínvonalat szörfölgetésből? Egy barátom, kitől nem állnak távol az ilyesféle vizes sportok, elmondta, hogy a szörfözésből simán meg lehet élni, csak arra kell nagyon vigyázni, hogy mindig legyen valami melód, amiből kicsivel több összejön, mint amennyibe a deszkázás kerül.

Sylvynek is bizonyára van egy ilyen melója. A tippelést, akarom mondani a typpelést rátok bíznám.

Na mindegy.

Szóval mai hercegnőcskéink büszke felmenői bizonyára forognának sírjukban, ha látnák, mivé is alakult át az akkori kalapos, fűzős, abroncsos szoknyás dress code, továbbá attól is megállíthatatlan szemrángást kapnának, ha megtudnák, ükunokáik már nem tartanak igényt szigorú matrónák vizslató tekintetére, miközben férfi társaikkal ismerkednek.

Bizony, bizony, a tóparti séták bimbódzó liaisonjai mára egy-két perces backstage cumizássá alakultak a VIP Pass reményében. No sebaj, a Soundnak vége, lehet “gyűjteni” a Szigetre. Két fesztivál között pedig mehet azon a nyomorgás, vajon miért nem találunk már egy rendes pasit, akiben meg lehet bízni, fészket rak nékünk, és további kékvérű hercegeket és hercegnőcskéket gyárt velünk nagy egyetértésben?

Akinek nem inge, kéretik nem magára venni!

písz… izé pysz

Kun Gergelyyyyy

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM