Bihari Ádám oldalán megtudhatod, ki buzi!

Bihari Ádám barátom, foglalkozását tekintve stílus járőr, egy nyers hangvételű, számomra rendkívül szimpatikusan provokatív oldalt visz a facebookon, ezzel párhuzamosan youtube csatornáján videókat gyárt, instázik, megnyilvánul, cikkekben diskurál, TV-ben szerepelget, egyszóval aktív.

Szívügye a divat, azon belül is az igényes, stílusos megjelenés leginkább a formális ruházati szegmensben. Régóta ismerem. Nem mondom, hogy napi szinten konzultálunk, de nem múlik el úgy hónap, hogy valami kapcsán ne beszélnénk. Legutóbb egy pár nappal ezelőtti posztja kapcsán tárcsáztuk egymást.

Elöljáróban annyit, hogyha valaki ma Magyarországon az unalmas, megszokott, sablonos dolgoktól egy hangyafasznyit eltér, az másodperceken belül támadások kereszttüzében találja magát. Ha mindezt a közösségi felületeken teszi, úgy ezek hatványozottan felerősödnek.

Történt nemrég, hogy a Budapestről nézvést még az üveghegyen is túl található GQ magazin Timotheé Chalemet-et választotta az év legjobban öltözött férfijának. Megegyezhetünk abban, hogy nem egy akkora horderejű ügy ez, amit szét kellene cincálnia a mainstream sajtónak, de Ádám egy poszt erejéig úgy vélte, érdemes foglalkozni a témával. Szerintem igaza volt, mások szerint nem annyira…

Ahogy fentebb vázoltam, itthon sajnos az a normális, hogy beleállnak mindenkibe, akik kissé eltér, de az a kommentáradat, ami a poszt környezetében kialakult, még engem is meglepett! Na nem azért, mintha egy remekül működő, minden külső ingertől elzárt buborékban élném az életemet, megtapasztaltam én röpke 10 év intenzív közösségi médiázásán keresztül, mit is értünk mi magyarok vitakultúra alatt.

Két nagy problémám is van az üggyel.

Az egyiken valójában már régóta túl vagyok, bár zavar. Ha valaki a fotókon háromnál több színt tartalmazó, a méretével megegyező ruhát visel egyébiránt nem harcimalac formájú testén, a nagyérdemű azonnal tolja az ítéletét:

BUZI…

Meg hogy nem férfi… és ez lesz, ha anyuci és apuci testvérek… meg hova tűntek a férfiak, kik mammutra vadásztak… és még az is, hogy 100 kiló alatt nincsen férfi…

Bevallom, volt idő, amikor az ehhez hasonló kommentek elkövetőit valamiféle megmagyarázhatatlan mazochizmus miatt csekkoltam facebokon. Nem szeretnék a szintjükre süllyedni, és bántóan általánosítani, de szinte mindig ugyanaz a nyaknélküli, teste/feje egy, 165 centijéhez cca 120 kilós, vágásérett, szálkásítani 25 éve elfelejtő, pajszerkezű véglény vigyorgott a képeken a zsákszerű ruhájában, az ötlettelen frizurájával, akiknek az oldalán kissé legörgetve legott kiderül, hogy melyik amerikai színészre hasonlítanak, miután kitöltöttek egy tesztet (ha Jabbára tippeltél, nyertél…), de pár poszttal lejjebb azt is megtudod róluk, hogy milyen kenyér(???) lenne az illető… Ezen kommentelők nagy százaléka oszt meg az egyetemes emberi tudás olyan bástyáitól származó szövegeket, mint amilyen teszem azt a megvilagosodastudasesszívcsakra.org, mely felületekről megbízható információk szerezhetők be olyan témákban, mint például a A rák eltitkolt ellenszere a citrom, A három napos fogyás methodikája sertésmájjal, A tíz perc alatt felsőfokon spanyolul alvás közben, vagy például még az előszeretettel terjesztett, Így lopják el a pannon vízbázist a Rotschildok. Szóval azt nem tudom, hogy ezek az emberek, akik másokon a mammutvadászatot kérik számon, vajon tudnának-e 200 métert szívroham nélkül futni, de hogy nem őket kéne elrabolniuk az UFOknak, ha az emberiségről többet szeretnének megtudni, az biztos!

Ja, és ha már UFOk! Azt is megtudtam az oldalukról, hogy az UFOk már köztünk vannak, csak megfelelő gazdatestet keresnek.

Némelyik kommentelőt megnézve úgy vélem, pár UFO talált is gazdatestet, és be is költözött…

A másik, ami nagyon zavar, és bevallom, ezt még csak megmagyarázni sem tudom, hogy Ádám oldala egy deklaráltan divatfetisiszta felület, amelyik sosem csinált titkot abból, hogy a vizualitást nem hétköznapi szemszögből közelíti, egyfajta rétegoldal, és ha lehetséges, az jöjjön ide, akinek ez bejön.

Emberek, nem kötelező ezeket az oldalakat látogatni!!!

Egyébként csekkoltam a csávót, szerintem nem is buzi (tiszta hülye vagyok, mi?). Sőt, az egyik insta képen még ahhoz az east-village-i szállóhoz is elzarándokolt, ahol egy hetet eltöltöttem, szóval érzi a fickó, melyek is az igazán értékes dolgok! (hahahahahahahahahahahaha)

 

Remélem, hogy nem leszek attól buzi, hogy azon a környéken mozogtam, ahol ő…??? Na mindegy, majd megkérdezem Ádám valamelyik kommentelőjét, ők úgyis mindent tudnak…

Ádám, kérlek folytasd ugyanilyen szellemben! Bíztatásképp egy másik “nagy” divatgondolkodótól idéznék, szerintem ismered őt:

Sose feledd, a “block user” gomb a barátod, továbbá ha a szarul öltözött beszólt, az megdícsért!

 

Hajrá!!!

Ölellek!

 

Kun Gergely

 

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM