Boldog születésnapot meg fél kiló fanszőrt!

15 éves lett a remek, karakteres, egyedi, már már trendsetter JOY Magazin. Ennek, de csakis ennek a ténynek a tiszteletére mi mást is tehet az ember, ha egyszer magazinnak született, minthogy ad egy partyt a népnek.

Akadhat-e jelesebb alkalom trendiségünk kidomborítására, mint egy divatmagazin estje, ahol felvonul a magyar celebvilág színe java Magdi anyustól, VV Anikón át Bódy Sylvyig (ennyi ipszilon!!!) bezárólag.

A Joy magazin 15. születésnapi partyján állítólag Csobot Adél volt a legtrendibben öltözött sztár!

Ízlelgessük a hírt….

Hacsak le nem maradtunk valamiről, és épp nem 30-as évek tematikus partyt tartottak, akkor a szettet sokkal inkább mondanám fáradtnak és koravénnek. Ebben a tekintetben azonban a ruha jellemzői találkoztak viselője tulajdonságaival. Ha ez volt a cél, akkor bravó!

Mint már annyiszor, ha a Pógár fogódzót keres eme cudar világban, egy mérföldkövet, ami segíthet az eligazodásban, egy sziklaszirtet, ami szánalmas kis életünk alapjául szolgálhat, így most is rendelkezésünkre áll VV Béci.

A party korlátozott lehetőségei, továbbá az úriember szerénysége okán most nem a magfizika rejtelmeibe avat be minket, még csak nem is a párválasztás (értsd: felhőtlen gyermeknemzés) rögös útján terelget szavaival. Nem. Ma csupán egy színvonalas éjszakai eseményen való részvétel stílustanácsadójává szegődik. Úgy érzem, nem kellenek ide szavak, a mi Bélánk némán is tanít. Nézzétek hát, és morzsoljatok el egy könnycseppet, amiért úgy rendelte a Teremtő, hogy egy korszakban élhetünk eme géniusszal.

Lapozgassunk hát tovább. Itt van aktuális bimm és bummként Kállay Saunders András, érceshangú giga torok, vmint említésre sem méltó szabadcsapata, amint épp kutyasétáltatásból zuhantak be a party vörös szőnyegére.

Sebaj srácok, örülünk így is, és köszönjük néktek ezt a gesztust. Hála nektek a giga turin cseperedett szerencsétlenek is embernek érezhetik magukat a ruháitok láttán, hisz ennél még nekik is többre futotta volna az otthoni beépítettből…

És végezetül valaki, akit nagyon szeretek, tisztelek, felnézek rá, igazi dzsungel harcos az ízléstelenség erdejében. Herczeg Zoli az, aki valóban említésre méltó tervező, elképzelései vannak a dolgokról, friss, merész, stílusos. Nem kell, hogy mindenkinek bejöjjön, amit csinál, de nem is ez a cél.

Hát Zoli, ezt a mai szettet szerintem, már megbocsáss, de egy picikét elmérted. A ruha teljesen rendben van, adod magad, ahogy kell. Ehhez a darabhoz én felvettem volna egy egyszerű fehér inget! Egyrészt talán még erőteljesebbé tenné a fehér az üvöltős ruhát, másrészt nem elhanyagolható szempont, hogy kb. fél kiló fanszőr látványától kíméled meg ily’ módon a nagyérdeműt.

És a többi szóra sem érdemes….

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM