“Cápák közt” Balogh Petya vajon homár-e…?

A tényleges emberi kapcsolatokat elpusztító covid időszakot követően úgy szomjaztam már a személyes kapcsolatokon alapuló eseményekre, mint sivatagi vándor az oázis vizére! Na persze nem arra gondolok, amikor sportot űzve az idióta szabályok kijátszásából, saját és kölcsön kutyákkal felszerelkezve iszogattunk az utcában szomszédainkkal, hogy legalább nyomokban átmentsünk valamit abból, amit életnek nevezhetünk…

Remek alkalmat teremtett a minőségi együttlétre a Cégmenedzser cég 18. születésnapja, melyre meghívást kaptam jómagam is Jagodics Ritától és Jagodics Tamástól, a szoftverfejlesztő vállalkozás alapító tulajdonosaitól. Rita, Tamás, ezúton is köszönöm, hogy részt vehettünk!

Tudtam, hogy a nevükkel fémjelzett rendezvények magukba olvasztják egy elegáns esemény, egy innovatív és izgalmas konferencia, valamint egy baráti poharazgatás élményeit. Nagy örömmel mondtam hát igent a felajánlásra, hogy a sok kiállító között a Loftot is bemutatni hivatott mini standdal kitelepülhetünk. Annál inkább felvillanyozott a lehetőség, mivel saját cégem “hőskorában”, amikor még nem volt sem facebook, sem insta, sőt, ez a blog sem létezett, ehhez hasonló, személyes megjelenéssel párosuló rendezvényeken ismertem meg azt a pár száz embert, akikkel vállalkozásom – szintén 18 évvel ezelőtt – beindult. Nosztalgia is? Hm.. ám legyen! 🙂

Petya és a homár

Kedves Olvasó, ha idáig eljutottál a sorok között, és most azon morfondírozol, hogy mikor fogod végre megismerni a cáfolhatatlan bizonyítékokat Balogh Petya nemi hovatartozásáról, ki kell ábrándítsalak… A meglehetősen kattintásvadász címadáshoz az ötletet az a fantasztikus, sodró és példákkal plasztikussá tett előadás adta, amit Petya hozott el nekünk, a konferencia résztvevőinek. A nagyjából 30 perces, képekkel illusztrált beszédet természetesen meg sem próbálom itt és most elétek tárni, szerencsére Balogh Petya több helyen is lehetőséget biztosít a vele és gondolataival való találkozásra, de a bejegyzés címében megfogalmazott gondolatot azért röviden vázolnám.

Maráz Ferenc (jobbra) Jagodics Tomival, az esemény megálmodójával
A Loft mini standja a rendezvényen

Azt tudni kell, hogy Péter sok-sok sikeres vállalkozásban való részvételét követően úgy döntött, hogy a benne felhalmozott tudást és tapasztalatot izgalmas start up-ok beindításához próbálja meg átadni, ezzel is segítve őket az indulás és a kezdeti fejlődés rögös útján. Az előadásban megjelenő “homár párhuzam” a cégek azon élethelyzeteire utal, amikor elérkezik egy szükségszerű növekedési fázis. A homár ekkor egész egyszerűen túl szűknek érzékeli a páncélját (slim fit ha-ha-ha), tudja, hogy eljött az idő egy újabb, egy nagyobb páncél kifejlődéséhez. A homár ezt a “páncélcsere” időszakot sérülékenysége és sebezhetősége okán jellemzően védelmet nyújtó kövek alatt vészeli át, és csak akkor merészkedik elő, amikor az új páncél már készen áll. A zseniális párhuzam nyilván arra utal, hogy a fejlődő cégeknek időnként ki kell lépniük a megszokott komfortzónájukból, a szokásos ritmusból, és ilyenkor akár a megnövelt készletigény, vagy egy új beruházás, de akár a magas létszám miatti költségnövekedés okán sérülékenyebbé válhatnak, ugyanakkor ez a fázis nélkülözhetetlen a későbbi szintek elérésénél.

Jó kis tanmese, ugye?

Cégmenedzser konferencia
Változik a világ, erre kell folyamatosan reagálni

Biztosan akadnak szép számmal olyanok, akik számára a mögöttünk álló két év nem volt problémás, de azt gondolom, hogy többségében vagyunk olyanok, akiknek nem csupán üzleti, de emberi hiányérzetet is okozott a pandémia. Jó volt újra látni olyanokat, akik örültek a személyes találkozás lehetőségének, és megtisztelték ezt az eseményt az alkalomhoz illő öltözékkel.

 

Segítünk, hogy rátalálj a stílusodra!

Célunk, hogy felébresszük a sikerre éhes emberekben rejlő stílusérzéket, és magabiztosságot árasszanak magukból!

Ezt egy ingyenes, személyre szabott stílustanácsadással érjük el a hozzánk betérők számára.

Nem ruhadarabokban, hanem teljes szettben gondolkodunk, ami segíthet az általad vágyott irányban formálni a rólad kialakuló képet!

Érkezésed első percétől, a válogatáson keresztül, a kiválasztásig, és akár a méretre szabásig fogjuk a kezed!

Minőségi, olasz ruhákból dolgozunk, amelyekre hatalmas kedvezményeket is adunk!

Jelentkezz be most egy ingyenes stílustanácsadásra Online időpont foglaló rendszerünk segítségével!

Vagy keress minket alábbi elérhetőségeinken:

Kun Gergely

 

 

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM