Cyla lettem egy napra, avagy az influenszer élete nehéz…

Bárcsak egy napra Kajdi Csabi lehetnék… vagy legalább Dukai Regina. Na jó, ez túlzás, már hogy az istenbe lehetnék én Cyla?! Regina esetleg… Nekik annyira könnyen megy ez az egész! Vagy csak úgy tűnik?

Erről az influenszer dologról beszél már szinte mindenki. Hovatovább kölkeim generációja – és persze ők maguk is – influenszerek akarnak lenni, esetleg még youtuberek, de hogy sztárok, az tutti.

Sztárok… Na taka van! Sőt! hashtag taka van!!!

Rengeteg dolgot utasítottam vissza, amiről valaki úgy vélte, tökéletesen összeilleszthető a tevékenységemmel. Csodálkoznak, hogy nemet mondok. “De hisz csak pár poszt, téged annyian követnek, Geri! És fizetned sem kell!”

Sokat gondolkozom azon, mitől válik valaki egy termék vagy szolgáltatás számára megfelelő influenszerré, de az tutti, hogy annál több kell, minthogy rengetegen követik. Szakértő legyen? Tapadókagyló szintű rajongótábor vegye körül? Letett valamit az asztalra bármilyen témában? Ha körülnézek a honi influenszerek népes társaságában, úgy tűnik, óriás bicepsz kell, ha faszi vagy, és gumicicik, ha csajszi, de minimum tündibündi arcocska. Akkor aztán jöhet minden!

Hitelesség! Szerintem ez a legfontosabb!

Évekkel ezelőtt tettem egy kitekintést a budapesti barber shop világban. Azt nem mondhatnám, hogy minden menőnek mondott helyet leteszteltem, de nyolc-tíz üzletben megfordultam, valahol többször is. Leginkább nem voltam elájulva az ott látottaktól. Ami engem a témában a youtube-on beszippantott, ahogy az utolsó rakoncátlan szörszálig mindent a helyére tesz a barber egy szál késsel, beretvával, géppel, gyantával, festékkel, de akár damillal vagy lángcsóvával, azt nem igazán találtam meg sehol. A legtöbb helyen, tisztelet a maroknyi kivételnek, a telivarrt alkarig és a pofás barber shopig jutottak el a vállalkozók.

Szakállas vagyok már hosszú évek óta, próbálom otthon kihozni a maximumot a búrámból, úgyhogy baromira kapóra jött a felajánlás a Remington-tól több készülékük tesztelésére. Őszintén szólva nem sokat vártam ezektől a régi borotváimhoz képest, mer’ mégis mi a franc változhatna az évek során? Pengék, meg minikések berregnek ezerrel egy állítható fejen.

Hát nem! A cucc zseni! Beleteszi a kezedbe a Zsidró Tomit, meg a Hajas Lacit! :)

Elképesztően jól állítható, egészen kis különbségeket is ki lehet alakítani bajusz-szakáll relációban, és azt kell mondjam, hogy még a klasszikus, “simára borotválós” gép is remek eredményt hoz, amivel egyébiránt a legszkeptikusabb voltam. A szőrszippantó gép pedig – mit tudom én, mi ennek a hivatalos megnevezése – valami zseni, épp csak nem tesz rendet maga után.

Borotválkozás témában régi vágyam volt az az igazi klasszikus, amit a gengszter filmekben inkább használnak kivégzésre, mintsem piperészkedésre. Örök hálám a Trendhim-nek ezért a kedves gesztusért!

Az már egy dolog, hogy fogalmam sem volt, hogyan is kell ezt az életveszélyes pengét előírásszerűen tartani, kedves barátom egyúttal kedvenc fotósom, Debreczi Jani hívta fel rá a figyelmemet, miszerint így aztán le nem fotóz azzal a gyilokkal a kezemben, tartsam azt szépen, ahogy kell! Apropó Jani! Na, ha valaki hiteles véleményvezér lehetne arcszőrzet tematikában, hát az bizony ő! Pechjére a világnak van valami világbajnok borbély, akihez járogat, de felteszem otthon is akad egynémely eszköz a fürdőszobában, amivel gyorsan finomhangol házilag, ha nincs ideje elzarándokolni a barberhez. Úgyhogy kedves pengések, támadjátok be Janit!!!

Nem állítanám, hogy hiteles lennék ezen a területen, de ha a te napod az instán úgy néz ki, hogy a reggeli kávéd, majd a wc papírod, a fürdőszobádban a fogkeféd, a sminkcuccaid, a gardróbodban a ruhák, az ebédre megrendelt biokajád, a délutáni shoppingolásod, a koraesti edzésed a teremben, a masszázs, a szoli, a fuksz, majd a vacsi mind mind a “legjobb dolog, ami történhet veled”, akkor te sem vagy az!

Megtisztelő, hogy ezek a cégek megkerestek, örömmel mondtam igent, mert a téma nem tűnik testidegennek tőlem, tettünk bele energiát (főleg Jani), és megígérhetem, hogy ezt a mostani történetet nem fogja influenszer termékcunami követni!

üdv

 

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM