Dzsudzsi, ez nem a Premier League, ez a cseh kettő!

Elnézést, hogy csak most tematizáljuk a magyar-cseh világrangadót, de a koktélok és a forró mediterrán éjszakák (értsd. nyaralás, szabi meg ilyesmi) során nehezen vettük rá magunkat, hogy bőszen verjük a billentyűzetet. Ráadásul a spétreflexünket tovább súlyosbítja az a tény, hogy nem is láttuk a mérkőzést, de ez most minket csöppet sem zavar. Viszont az teljesen jogos a kérdés, hogy a férfiöltözködéssel foglalkozó blogon, mi a francot keres egy focis bejegyzés?! Hát azért, mert mi itt nem csak öltözködünk, hanem kicsit virtuál férfiklubban is gondolkodunk. És ha férfiak, akkor: CSAJOK, VERDÁK, FOCI”.

A Gardrób-on már sokféleképpen megemlékeztünk, hogy az öltözködés mint kommunikációs elem mennyire fontos. Pl.: milyen az első benyomás rólunk, aztán meg a második, harmadik és a sokadik. Ha tetszik, ha nem, akkor is hatást gyakorlunk a szettünkkel, ha azt gondolnánk, hogy senki sem foglalkozik velünk.

Tehát: fontos a ruha, de csak arra szolgálhat, hogy az adott tevékenységünkben amúgy is meglévő magas tudásunkról, legyen az bármilyen szakma is, még hangsúlyosabban meggyőzze a partnerünket, ügyfelünket stb, és a későbbiekben segítsen fenntartani a kivívott imidzset. Azonban ez az egész, mondhatnánk szart sem ér valódi profizmus nélkül. És akkor most – miközben ezért magunkat is utáljuk – ideírjuk a gyűlöletes közhelyet: nem a ruha teszi az embert!

Szeretem a focit, de ezt a minapi meccset fent már leírt okokból kihagytam. Anélkül, hogy láttam volna, biztos vagyok abban, hogy nemzeti tizenegyünk minden egyes SZTÁRjánál tökéletesen, már-már Sassoon magasságokig rendben volt a rőzse, a hajzat. Szemernyi kétségem sincsen afelől, hogy majd minden gólvágó lábon ottan díszelgett a nagy sportszergyártók által kimondottan Lionel Messi, vagy Cé Ronaldó csülkére tervezett stoplis (mondjuk azon a szinten el is kél a segítség….).

Meggyőződésem, hogy a tizenvalahányadik tetkó is időben elkészült, tehát ezek a mentális és fizikális felkészülést elengedhetetlenül kísérő oszlopok, mit oszlopok: BÁZISOK rendelkezésre álltak. Hát akkor mi volt a baj…?

És nem csak mostan, hanem szinte minden pályára lépéskor az elmúlt 30 évben?

Nem értek annyira a focihoz, mint a Kapitány Óriás, a sokszor, sok csatában már bizonyított, felsorolni is nehéz eredmény lajstromú Egervári Sándor, de ha csak egy picikét is segíteni tudok az elképzelésemmel, már megérte!

Attól tartok, hogy csatárzsenink, Dzsudzsi (mily’ szép, Dzsudzsi?) vállát egy komoly teher nyomhatta, góltermelő lábaira betonsúlyként nehezedett egy gondolat: Vajon beixeltem-e az új Bentley Continental GT-m extralistáján a tetőkárpit rovatban a Conolly bőrt…?

 

Balotelli

Nem, Uraim, ez így nem mehet tovább, ilyen mentális nyomás alatt nyilvánvalóan elvárhatatlan, hogy jöjjenek az eredmények. Fogak már rendben, rőzse perfetto (lásd fentebb), friss Jakuza tetkó felcsusszant, cipő fully hand made desing darab! Hát csak nekem lenne ennyire egyértelmű, hogy a hazai focipotentátoknak Csányi Sándortól OV-n át egészen le Mészöly Kálmánig, ahol is már nincs tovább, éppen ez lenne a feladatuk, hogy megszabadítsák csapatunk tagjait az ilyen és ehhez hasonló lelki presszióktól.

C. Ronaldo

Mer’ az ugye oké, hogy egy fia gólt nem vágok már meccsek óta, de hogy az anyám kínjába nézhetek így majd Bódyreginadukaizitadebreczeniszylvy akiéppenráér glammodell szemébe, ha nem tökéletes a Bentley???!!!

David Backhem

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM