Ez a világ pillanatvilág! – Instatrend

Erről a Zuckerbergről eddig is azt gondoltam, hogy nem egy hülye gyerek, de mióta rákattantam az instagramra, megértettem, miért is dobta oda az applikációért egy közepes európai ország félhavi GDP-jét.

Mert ugye mindenféle emberek rakosgatják fel szépen a képeiket a büdös kölkeikről, a kajáikról, meg hogy hol nyaraltak, síeltek, buliztak. A siker hátterében az a tendencia állhat, ami szerint megfordulni látszik a darwini evolúciós folyamat, és nemhogy szaporodnának az írni, olvasni tudó kétlábonjárók, inkább öles léptekkel haladunk a cro-magnoni előember irányába.

Keymanstyle

Hogy egy rendkívül művelt barátomat idézzem, lassan már egy behajtani tilos tábla dekódolásához is szakbizottság összehívása szükségeltetik.

Gyűlöljük az írott szöveget, imádjuk a kifejező képeket, amelyek kisebb mértékben kényszerítenek agytornára bennünket. Esetleg jöhetnek még videók, de szigorúan másfél percen belüliek, mert kinek van ideje mozgóképi eposzok előtt punnyadni!

Jason Yeats

Az instagram a pillanatok rögzítőinek társasága, és a mai világ a pillanatok világa. Éppen ezért villámgyorsan emelkedik a képfeltöltő népszerűsége, és a divatvilág természetesen nem maradhatott ki ebből.

Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Valentino, Roberto Cavalli??? Hagyjál már!!!

Keymanstyle, Alexander.kraft, Thomasopdebeeck, Jason_yeats. Ők azok, akik szépen csendben 10 és 100 ezrek számára váltak követendő stílusikonokká, ha úgy tetszik trendszetterekké.

Alexander Kraft

A hashtagek világában (tudjátok, ez az a kettőskereszt után közvetlenül begépelt kulcsszó) villámgyorsan el lehet jutni tematikus kereséssel a minket érdeklő témákhoz, és innen már csak egy kis lépés, hogy rájöjjünk, kik számítanak követendőnek az adott területen.

Csak párat mutatóba: #mensfashion, #italianfashion, #shoes, #suits, #shirts, #jackets, #lifestyle

Nem tudom, melyik volt előbb, az egyszeri partizán stylist, vagy a vérprofi stílusdíler, de mára mindenki megtalálhatja az instagramon a neki kedves hangvételű fotóblokkokat. A Loft Outlet facebook oldalon rengetek pillanatképet osztunk meg vicces, vagy viccesnek szánt magyarázatokkal, és azt kell mondjam, az úgynevezett profik egyelőre csak kullognak a kiváló ösztönű amatőrök mögött.

Beckham only

Természetesen érezhető a kommercializálódás folyamata itt is. Ki ügyesebben, ki bénábban, de az igazi sztárok is felfedezték maguknak az instagramban rejlő imageépítési potenciált. David Beckham, a futballsztárból stílusikonná előlépett trendsetter remekül épít közösséget ezáltal beckhamonly oldalán, és ha már itt tartunk, megemlíthetjük kedves nejét is, aki kiváló tippeket adhat képeivel hölgy követői számára a victoriabeckham instagram címen.

Victoria Beckham

Saját szubjektív értékítélete alapján a Gardrob is elemezni fog egynémely oldalakat a jövőben.

Tehát: kedves jelenlegi és majdani instagramosok, üdv néktek

gerrri74

Instagram

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM