Fekete Laci önmagában a Nagy Duett

Elindult a Nagy Duett újabb szériája szerencsétlen celebekkel, és a melléjük rendelt, jobb sorsa érdemes profi énekesekkel. A műsor semmivel sem rosszabb, mint a manapság futó sztár haknik, sőt, a műfaji adottságokból kifolyólag lehetőséget is biztosít a tisztelt nagyérdeműnek egy bizsergető kárörvendésre.

Ha valaki nem tudná, a show arra épül, hogy más területen ilyen-olyan hírnevet szerzett delikvensek totális hülyét csinálnak magukból azáltal, hogy énekelni próbálnak énekhang nélkül. Most persze mondhatnátok, hogy vannak, akik ezt évek óta gyakorolják, s érthetetlen módon még ígény is jelentkezik rájuk a honi zeneiparban. Hogy ne menjünk messzire, Gáspár Győző, vagy akár Zámbó Árpád(y) rajongótáborát sem zavarta meg az elmúlt évek során a kultúrált énekhangok teljes hiánya.

Azon túlmenően, hogy nem érzem magamat alkalmasnak zenei kritikák megfogalmazására, mindenképpen meg kell jegyezzem, hogy a Pokorny Lia/Dolhai Attila kettős előadása alapján nem sikerült megtudnom, melyikük is az énekes…Hogy ez most dicséret-e Liának, vagy kritika Dolhainak, azt döntsétek el ti, de Mező Misi még egy musicalben is jobban feszítene, mint ahogy Attila szó szerint “újra színezte” a Magna cum Laude slágerét.

Teljesen egyet kell értsek a nézők és a zsűri egyöntetű döntésével, miszerint visszaengedték Joshi Barath-ot eredeti foglalkozásához, így zavartalanul vájkálhat tovább mentálisan korlátozott celebjeink múltjában. Rém kedves ember, maga a két lábon járó jószándék, de ezt a nem túl magasra feltett lécet ezúttal nem sikerült megugrania.

Csepregi Éva, Joshi Barat

Valakinek a nevén élcelődni nem túl européer viselkedés, már megboldogult Antal Imrének sem igazán sikerült az általa kreált “Nyomasek Bobó”-val túlzottan nagy sikereket aratnia. A TV2 most mégis előhúzta a vicces név kártyát, s nem átallott percekig a francia származású rádiós műsorvezető, Kuki nevén poénkodni. 5 éves fiam óvodás csoportjában nyilvánvalóan ülne még ez a gegg, de érzésem szerint a műsor nem őket célozza. Ahogy honfitársai nagy része, úgy a rádiós is remekül érzi a felöltözést, ezért inkább szolgálhatna példaképül, mintsem viccek céltáblájaként.

Ami azonban most, 72 órával az adás után, mikor is jelen sorokat billentyűzöm sem hagy nyugodni, az Fekete Laci nem hétköznapi módon cizellált fellépő szettje… Biztosan ott kell legyen az ÜZENET, hiszen egy nem kis pénzből felépített show szereplői nem jelenhetnek meg csak úgy a színpadon.

Nótár Mary, Fekete Laci

Sokat tanult, tapasztalt stylistok serege segít ilyenkor összerakni a műsor arculatát, úgyhogy a hiba biztosan az én gépemben van… Azt gondolom, hogy a “szarból várat építeni” kifejezés alkalmazása nem nélkülözne minden alapot az adott szituációban, mégis úgy érzem, túlzás volt a mi Lacinkat csak úgy IFA pilóta, zsírgladiátorként odalökni a fanyalgó kritikusoroszlánok közé. Sőt, ha már ez volt a koncepció, kedves szakemberek, akkor felhívnám szíves figyelmeteket a piros, polyamid láncos trikóra, amely minden további kétely nélkül hirdette viselőjéről a 70-es években a teherautó sofőri kaszthoz való tartozást.

Fekete Laci önmagában a Nagy Duett

Szóval: adva van egy közepes magyarországi kisváros éves csapadékmennyiségét izzadtság formájában tartalmazó sárga trikó, néminemű mellszőr, pajszer méretű karok, izmok, kevéske bőr. Sajnos nyoma sincs a már megszokott “Kőbányai Világos” hímzésű nyilatkozó ingnek, sehol a hasfal repedést gátló, anti divatcikk bőrszíj.Könnyen lehet, hogy Laci imidzsének újrapozícionálása zajlik, csak ez az arculatépítésnek egy oly magas dimenziója, hogy ahhoz mi pórok már fel nem érhetünk.

Igazán sajnálom, hogy ruházati ajánlatunk az átlagos testméretű emberekre fókuszál, de mivel szeretem a kihívásokat, komolyan megfontolom a méretes szabászati szolgáltatás elindítását a Laci nagyságú ügyfelek miatt. Nem lenne túl sok dolgunk, mi?

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM