Fitmode 1. – Fatnomore

Említettem már korábban, hogy beszippantott az instagram által kínált alternatív világ, lázasan követem az önjelölt, ennek ellenére, vagy mindezekkel együtt profi stílusdiktátorokat. Igyekszem lopni, ha úgy tetszik tanulni, és mindmáig úgy hittem, hitelesen tudom utánozni a tízezrek által rajongott véleményvezéreket.

 A nyári szezon során előkerültek azonban a térdnadrágos, vagy akár a félmeztelen “beach” fotók...

Hát kész vagyok azóta… ilyen génmanipulált, lézerkéssel szabott, anatómiailag perfekt testeket még életemben nem láttam. Jómagam régóta hirdetem a “let’s get slim fit” igéjét, de úgy látszik, hogy nálam egyelőre csak a jótékonyan “ápol, s eltakar” jöhet szóba ezekhez a srácokhoz képest!

Nem, még véletlenül sem arról beszélek ám, amikor egyik-másik hazai fészbúkhuszár pacalpörkölt alapú zsírdiétán hízlalt, pöröly karokat növeszt, aztán még azt is hiszi, hogy az anatómiailag értelmezhetetlen massza a felkarján sportosan néz ki! Na meg ott van a másik kedvencem, a beles róka, akinek akkora gyomra van, hogy 5 perccel előbb érkezik meg egy buliba a pocakja, mint a válla, de le nem venné a tapadós pólót!

“Bier formte diesen wunderschönen Körper” (fordításért érdeklődj nálam priviben)

A sokkot elhatározás követte, ennek eredménye ez a blogbejegyzés, amelyet reményeim szerint mostantól számos további követ, megörökítendő tréningezési vesszőfutásaimat.

Kövessétek szeretettel, hátha okulhattok példámból!

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM