Giorgio Armani ma 79 éves

Észak-Olaszországban, Piacenzában nőtt fel két testvérével. Két évig orvosi tanulmányokat folytatott, majd 1957-ben Milánóba költözött, ahol egy divatüzlet kirakatrendezőjeként kezdett el dolgozni. Ezt követően a milánói La Rinascente áruház férfidivat-osztályának beszerzőjeként dolgozott.

1961–1970 között a Nino Cerruti, majd az Ungaro és a Zegna divatházaknak dolgozott. 1975-ben párja, Sergio Galeotti építész bátorítására született meg a Giorgio Armani férfidivatmárka, melyet a női részleg követett.

Később ezt a kiegészítők piacán is megjelent, így ma létezik Armani-fehérnemű, -napszemüveg, -fürdőruha, -gyermekruházat és -ékszer.

Több hollywoodi film látványvilágához járult hozzá (pl. American Gigolo, Richard Gere filmje; vagy jelmeztervezés terén az Aki legyőzte Al Caponét  Kevin Costnerrel, Sean Conneryvel és Robert De Niroval) és számos hírességet öltöztet.

Vállalkozásai értékét 2012-ben 7,2 milliárd dollárra becsülte a Forbes.

Impozáns teljesítmény! Várjuk a kerek 80-at, biztos számos meglepetés lesz!

Giorgio Armani

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM