Harry herceg szerint nem a méret a lényeg

Mindennapos jelenség, hogy a Loft közösségi bejegyzései környezetében parázs vita alakul ki. A megosztott öltözködési mozzanatokkal kapcsolatban pro és kontra egyaránt elhangzanak markáns vélemények, és ez így van jól. Hiszem, hogy ebből mindannyian tanulhatunk.

A minap Barack Obama tett látogatást a korábbi gyarmatosítónál, és ezen vizit kapcsán nem csupán David Cameronnal volt ideje egy lazát golfozni, de a Windsor ház illusztris tagjaival is tolt egy selfie-t. A közös fotót, melyen az amerikai elnökön, feleségén, valamint a legesélyesebb trónörökösön és aráján kívül a mindig vidám, dühitően örökifjú Harrynek is jutott hely, a Loft oldalán is posztoltuk. Tettük mindezt azért, mert véleményünk szerint a bohém és nem egyszer meggondolatlan cselekedetekre is képes Kisherceg meglehetősen elk…ta az outfitet.

Na nem, ezúttal nem pózolt náci egyenruhában, ahogy azt évekkel ezelőtt egy beöltözős partyn tette, és szerencsére több ruhadarab volt rajta, mint azon az ominózus Las Vegas-i banzájon, ahol egynémely hallucinogéneknek és bevállalósabb hostesseknek is komoly szerep jutott.

A felületes szemlélő nyilván el is engedte volna a pillanatot, nem úgy a Loft mindig éber fashion rendőrei! Rég nem látott egyetértés alakult ki a kommentelők körében az ügyben, hogy Harry trottyos gatyaszára legalább 6-7 centivel hosszabbra sikeredett az indokoltnál, és hogy ez az ő esetében megengedhetetlen. Tudom, tudom, most majd áramlanak a hozzászólások, hogy milyen jó is nekünk, ha ilyen problémákkal kell csupán bajlódnunk ahelyett, hogy a világbéke és a növekvő terrorveszély feletti aggodalmainknak adnánk hangot. Tisztában vagyok azzal is, hogyha ilyen méreteket ölt világszerte a bevándorlás, akkor a hosszú életű anyakirálynőnek nem csupán egy színes bőrű amerikai elnökkel kell gazsulálnia, de eljöhet az a perc is, amikor egy pakisztáni származású miniszterelnököt iktathat be a Downing street 10. alatt…

Mi mindenesetre jó egészséget kívánunk II. Erzsébetnek a még előtte álló feladatokhoz, reméljük, hogy rugalmasan sikerül alkalmazkodnia a felpörgő változásokhoz.

Visszatérve Harryhez azt kell mondjam, hogy nem értem. Az angol iskola egy külön kategória a világdivat képzeletbeli egyetemein. Az olaszos és franciás slim fit őrület nem rántotta magával az örök klasszikusokat előtérbe helyező, csak rá jellemző árnyalatokat használó londoniakat, de ez persze nem jelenti azt, hogy a Savile Row szabász géniuszai kiengednek az utcára egy ilyen vitorla lobogású gatyaszárat.

Harry, aki több jótékonysági szervezet utazó nagyköveteként napi szinten tesz eleget kifinomult protokolláris feladatoknak, ezúttal valamit nagyon benézett. Biztos vagyok benne azonban, hogy ez nem fordul elő többé, és patent módon megjelenő bátyja szó szerint gatyába rázza legközelebb a Kisherceget.

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM