Ingyenes stílustanácsadás – felébresztjük a benned rejlő stílusérzéket!

Egyre többször kérdezik potenciális ügyfelek, kik még sosem jártak a Loftban, hogy a személyes stílustanácsadás nálunk mennyibe kerül? Én ezt nem tudom értelmezni. Pontosabban fogalmazva nem tudom az olasz ruhák értékesítési folyamatát elképzelni személyes stílustanácsadás nélkül! Stílustanácsadás nélkül értékesíteni számomra nagyjából olyan, mintha egy rendkívül széles választékkal bíró hús- és hentesáru üzletben valaki kérne 3 kiló húst, mire a hentes ötletszerűen telepakolná a táskáját csirkemájjal, marhafartővel, malactarjával és némi pulykamellel…

Miért fontos a megjelenés az üzleti életben?

Megjelenésünk még megszólalásunk előtt üzen rólunk a környezetünk felé. Elképesztően fontos, hogy üzleti szettjeink harmóniában legyenek azzal az imiddzsel, amit cégünk filozófiája hirdet! Hogyan hiszik el egy avitt, lehangoló, ötlettelen jelenségről, hogy a piacon innovatív, dinamikus és kreatív?! Nyilván sehogy! Időt veszíteni szigorúan tilos és életveszélyes – ahogy mondani szokás! Ne teremtsünk magunknak ellenszelet, ne arról szóljon egy üzleti találkozón az első 20-30 perc, hogy meg kell győzzük partnerünket az alkalmasságunkról! Nyissunk meggyőzően!

A stílus magabiztossá tesz

  • Célunk a Loftnál, hogy felébresszük a sikerre éhes emberekben rejlő stílusérzéket, ami által magabiztossá válhatnak.
  • Ezt egy személyre szabott stílustanácsadással érjük el a hozzánk betérők számára.

Mit jelent a személyes stílustanácsadás?

Ennek megválaszolásához röviden fussuk át, mi az a három tényező, ami minimálisan meghatározza egy szett összeállítását:

1. Ki veszi fel a ruhát, tehát a személy maga – Hogy kivel állunk szemben egy stílustanácsadás folyamán, az a ruhák között eltöltött, rövid beszélgetés során szakember számára kiderül.

Elég figyelni a delikvens reakcióit egy-egy ruhadarab láttán, és máris nagyjából be lehet határolni, hogy egy képzeletbeli “pávaság skálán” az illető hol helyezkedik el. Ez a skála az “észre ne vegyenek, kockázatkerülő, ne keltsünk érzelmeket” figurától egészen a “spotlámpa alatt megérkező, álljon meg az élet, ha beléptem” típusú emberkéig terjed, és persze a két szélsőség között több állomás is van.

2. Milyen szituációban kíván megjelenni – A szettek kiválasztásának másik fontos alappillére a szituáció.

A magyar férfi előszeretettel keresi az úgynevezett Jolly Joker ruhát, ami kiváló kísérő egy üzleti tárgyalásra, haveri sörözésre, karácsonyi partyra és reményeik szerint még egy szmokingos dress code-ot igénylő, elegáns bálba is. Ez természetesen, és a férfiak nagy bánatára, nem létezik, ugyanúgy nem, ahogy nincsen olyan Ferrari, ami néhanapján teherszállító pick-upként is használható, de ahogy nem létezik olyan búvárruha sem, amit egyszer-egyszer remekül lehetne használni síeléshez is…

3. Mit szeretnénk kommunikálni? – Azaz a jelölt az adott szituációban mit is szeretne kommunikálni magáról a közeg felé.

Nem véletlenül ez az utolsó, mert ahogyan személyes habitusunk, feltűnési vagy eltűnési vágyunk, komoly vagy éppenséggel bohém karakterünk jobbára állandó meghatározóink, az viszont, hogy ezekből a tulajdonságokból mit szeretnénk elrejteni vagy éppenséggel hangsúlyozni, már a szett finomhangolásának a végállomása. Egy példán keresztül érzékeltetve lehetek én magánemberként a világ legviccesebb, leglazább figurája, ha egy olyan cégnél dolgozom, amelyik 80 évnél idősebb, konzervatív milliárdosoknak értékesít állampapírokat, üzleti megjelenésemnek stabilitást, állandóságot, megbízhatóságot kell sugároznia! Nyilván egy business öltözék sokkal nagyobb mozgásteret kap, ha valaki hollywoodi villákat értékesít excibicionista filmsztároknak.

 

 

Egy olyan korszakban, ahol a personal branding, az ‘énmárka’ építése szorosan összefügg az üzleti sikerekkel, a személyes stílustanácsadás elválaszthatatlan a ruhák értékesítésétől. Ez a szolgáltatás a Loftban természetesen ingyenes, ha úgy tetszik, a munkánk része! Örömmel veszünk minden érdeklődő látogatást akkor is, ha ezt nem követi vásárlás, mivel így lehetőségünk nyílik a bemutatkozásra a vevőink felé.

Beszélgessünk és segítünk neked is!

Érkezésed első percétől, a válogatáson keresztül, a kiválasztásig, és akár a méretre szabásig fogjuk a kezed!

Segítünk, hogy rátalálj a stílusodra! Nem ruhadarabokban, hanem teljes szettben gondolkodunk, ami segíthet az általad vágyott irányban formálni a rólad kialakuló képet!

Minőségi, olasz ruhákból dolgozunk, amelyekre hatalmas kedvezményeket is adunk!

Jelentkezz be most egy ingyenes stílustanácsadásra Online időpont foglaló rendszerünk segítségével!

Vagy keress minket alábbi elérhetőségeinken:

Kun Gergely

 

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM