Stílustanácsadás vőlegényeknek – Legyél Te a legjobban öltözött férfi az esküvődön!

Az esküvőnk, “életünk nagy napja” egy olyan alkalom, amikor öltözködésünkben (is) a legjobbat akarjuk kihozni magunkból.

Én abban fogok segíteni, hogy a vőlegény legyen minden kétséget kizáróan a legjobban öltözött férfi az esküvőn!

Mitől különleges egy esküvő?

Egy hétköznapi üzleti megjelenéssel ellentétben, ahol a szettek üzenetének inkább kell tükröznie a tevékenységünkkel összefüggésben lévő hangulatokat, az esküvőknél én mindig arra bíztatom a párokat, merjék ezt a napot valóban az Ő NAGY NAPJUKKÁ tenni! Főleg egy hagyományos lakodalom esetén, ahol számtalan generáció, elképzelhetetlenül sokféle ízlésvilággal (vagy ízléstelenséggel) verődik össze, hogy így alkosson pár órára egy heterogén tömeget, meg se próbáljanak a párok megfelelni az elvárástengernek!!!

A nagyinak, anyunak, a mindentudó nagynéninek, sőt, még kerianyunak is volt ideje és lehetősége a saját esküvőjén kibontakozni, elégedjenek meg azzal, hogy osztozhatnak örömötökben, és a stílustanácsadás fáradalmait nyugodtan hagyják meg nekünk! 🙂

vőlegény stílustanácsadás

Hogy működik a vőlegény stílustanácsadás?

Ezen oldalakon már ezerszer felmerült a szettek kiválasztásánál alkalmazandó hármas alapszabály:

  1. Mi a szituáció, ahol meg kell jelennünk?
  2. Kik is vagyunk mi? – ez a legnehezebb 🙂
  3. A konkrét szituációban mit szeretnénk magunkról a közeg felé kommunikálni?

Ezek a pontok sorvezetőül szolgálhatnak minden élethelyzetben. Röviden fussuk át, melyek ezek a konkrét stílustanácsadási lépcsők abban az esetben, amikor a teremtés koronája a nagy napra készül!

A szituáció egy esküvő. Tudom, hogy ez elsőre rengeteg emberben fel sem merül, de a házzasságkötés megünneplésének igenis vannak kialakult, tradícionális megjelenési normái, amelyek természetesen az adott lokációtól, a közösség saját szokásaitól erősen függhetnek. A vőlegényszetteket én stílustanácsadáskor három lehetőség köré szervezem:

  1. A letisztult vőlegény – ez lehet szmoking, háromrészes öltöny vagy egy elegáns öltöny
  2. A “habos-babos” vőlegény – nem kell megrémülni, igenis léteznek olyan menyasszonyi ruhák (bőven díszített, nagy fátylas, hosszú uszályos), aminek harmónikus társa egy erőteljesen “vőlegényesített” öltöny (vagy akár egy kifejezetten ceremónia szett, amit később persze sokkal nehezebb használni a hétköznapokon), fényesebb ing, erősen kontrasztos mellény, gomblyukdíszek, harsány díszzsebkendők, feltűnő cipők, stb.
  3. A formabontó vőlegény – ez adja a legszélesebb mozgásteret az ifjú párnak, ugyanakkor komoly veszélyeket hordoz magában a diszharmónia terén. Lehetőleg olyan párok válasszák, ha javasolhatom, akik rendkívül stabilan kötődnek valamilyen stílushoz, és ezt az esküvőjükön mindenáron meg is kívánják jeleníteni. (népitáncosok, gördeszkások, rocksztárok, tetkó rajongók, aktív sportolók, tengerpart imádók, hajósok, stb….

Beszélgessünk és segítünk neked is!

Érkezésed első percétől, a válogatáson keresztül, a kiválasztásig, és akár a méretre szabásig fogjuk a kezed!

Segítünk, hogy rátalálj a stílusodra! Nem ruhadarabokban, hanem teljes szettben gondolkodunk, ami segíthet az általad vágyott irányban formálni a rólad kialakuló képet!

Minőségi, olasz ruhákból dolgozunk, amelyekre hatalmas kedvezményeket is adunk!

Jelentkezz be most egy ingyenes stílustanácsadásra Online időpont foglaló rendszerünk segítségével!

Vagy keress minket alábbi elérhetőségeinken:

Kun Gergely

 

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM