Instabil a magyar celeb

Ha nagyképű akarnék lenni, azt mondanám, hogy ilyen naprakész még sosem volt a gardrob.hu, pedig friss az, ha mondom, nekem elhihetitek! Igyekszünk lekövetni a vizuális világ történéseit, de most egy témát előbb sikerült felkarolnunk, mintsem aktuálissá vált a hír. Legutóbbi cikkünk az intsagram világába enged bepillantást, és mit látok erreföl épp tegnap a hvg.hu-n!? Az instagram aktív felhasználóinak száma átlépte a 300 milliót (300.000.000,- !!!), amivel megelőzte a szerintem jellegtelen twittert is.

Madonna

Több tucatnyi celebet, divatgurut, trendsettert követek instagramon, nézem az imázsfotóikat, elolvasom a róluk szóló híreket. A Vogue, a GQ, vagy a Celebrazzi oldalak folyamatos információt szolgáltatnak a bulvárvilág történéseiről.

Ott van pl. Madonna, akinek hangterjedelme egyébként maximum egy erős hármasra lenne elég minden zeneiskolában, mégis évtizedek óta megkérdőjelezhetetlen tényezője a popiparnak. Vagy említhetnénk az ifjú Hilton örököst, a kis Parist, aki annyira sötét, hogy az már érdekes. Victoria Beckham is sokat nyelt Posh Spiceként, míg sikerült ösvényt tipornia magának a világ vörös szőnyegein, bár szerintem egyetlen vitathatatlan érdeme az, hogy a futballistából stílusikonná vált David Beckham felesége tudott lenni.

Madonna

A külföldi sztárok régóta felfedezték az instagramban rejtőző imageépítési lehetőségeket, és követik azt a tendenciát, hogy a mélyen tisztelt nagyérdemű klikkelési szokásai egyértelműen a képi világ felé tolódtak el a terjedelmes szövegek rovására.Kik, és hogyan használják ki az applikáció nyújtotta lehetőségeket a hazai fronton, illeve megtaláljuk-e egyáltalán a magyar celebet a “pillanatok rögzítőinek társaságában” (copyright Gardrob)?

Istenes Bence foci

Kezdjük a sort mindjárt egy insta szempontból szerintem pozitív példával, az RTL Klub ifjú reménységével, Istenes Bencével, akit saját néven megtalálhattok a közösségben. 36 ezer követője komoly siserehad, egyúttal remek eszköz Bence kezében olyan arc felépítésére is akár, ami eltér a csatorna által diktált imázstól.

Istenes Bence eszik

A srác él is ezzel, majdnem 1000 képi posztja arra utal, hogy eteti is rendesen a Bencére éhezőket! A TV-ből jól ismert X-Faktor figura kiegészül újabb elemekkel, Bence boxol, focimeccsekre jár, playstationözik, hajókázik, intenzív haveri életet él, magát lelkesen tetováltatja, szóval alapvetően szerethető, vicces polgár benyomását kelti.

Istenes Bence és az ő tetkói

Tudom sajnos, hogy olyan világban élünk, amikor a facebookon a sportember Berki Krisztiánnak kell odabiggyesztenie a neve mellé azt, hogy tornász, nem pedig a névrokonának, hogy agyhalott, így az a pár ezer tarackszájú, lufimellű, festett szemöldökű retyó nem lő mellé az ismerősnek jelöléssel!

Berke Krisztián a Gasmen

Ha ma kis hazánkban egy történetben felbukkan a Berki név, sajnos elsősorban a titokzatos anyagi hátterű médiacelebre asszociál a jónép az olimpikon helyett, tovább megyek, sokan nem is tudják, ki is Berki Krisztián, a lólengés sztárja!

Berki Krisztián teste

Berki instagram oldala nagyjából olyan, mint a tűzijáték: ha egyet láttál, mindet láttad. Pillanatokon belül át fogja lépni az 1500 képet, de tematikája alapján az üzenet maximum 3-4 felvételbe belefoglalható lenne. A “Berki itt, majd Berki ott, itt feszítek, ott vagyok szép” logikai szálra felfűzhető sorozatok semmit sem tesznek hozzá a róla már amúgyis kialakult képhez. Ha valaki pedig abban bízna, hogy innen talán megtudja a képernyőre hazudott jólét forrását, hát az ne is klikkeljen!

Berki, az igazán gagyi ratyi

Milyen érdekes a világ, hogy Tóth Verát, a magyar zenei életben hosszú ideje megkerülhetetlen jelenséget csupán tizedannyian követik, mint a fentebb említett urakat.

Tóth Vera és barátja

Pedig az instagram profilról azonnal kiderül, hogy Vera a jópofa kutyáival már-már szimbiózisban élő énekesnő fantasztikus humorú, örökké vidám, elképesztően pozitív figura.

Tóth Vera és a kutyája

A média által ráerőszakolt szerencsétlen, duci lány képpel ellentétben egy a párjával és önmagával összhangban élő lány képe tárul elénk, aki remélhetőleg hamarosan még a cigiről is leszokik (bírlak Vera!!! 🙂 )

Tóth Vera és Einstein

Hiába kerestük Kiszel Tündét, Hujber Ferit, vagy Pataky Attilát az instagram világában. Úgy tűnik, hogy sem a letűnt korok poros celebje, sem a pénzért minden témában hadrafogható, túlmozgásos, “vettemazérettségimet” színész, de még az UFOk magyarországi nagykövete sem szolgál számunkra újdonságokkal privát képeken keresztül. De talán jobb is ez így…

Kun Gergely

 

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM