Kayne West papucsa vendégségbe megy

A harmadik világ problémáit zárójelbe tevő világhír a héten miszerint a visszafogottságáról méltán híres 2 Chainz nevezetű előadóművész és rímfaragó esküvőjén megjelent a Kayne West-Kardashian házaspár, kiktől szintúgy nem állnak távol a konzervatív megjelenés határait bátran tágító döntések.

Egy esküvőn vendégnek lenni különösen nagy megtiszteltetés. Olyan eseményen vehetünk részt, ami jó esetben egy életen át kedves, szeretett emlék lesz két ember életében. Azon élcektől most eltekintenék, hogy az úgynevezett “fejlett világ” micsoda kétszínű viccet csinál ebből a klasszikus hagyományból, és egyre többen kétszer, háromszor is képesek mindenfajta mentális gát nélkül “örök hűséget” esküdni aktuális partnerüknek. Induljunk ki tehát abból, hogy ez egy jelentős esemény, és sokkal tovább mutat annál, mintsem 100-200 ember potya zabál és piál egy est folyamán.

Amennyiben elfogadjuk, hogy az öltözködés az alapvető viselkedési kultúra elválaszthatatlan része, úgy tudomásul kell vennünk az esküvő mint társadalmi esemény köré felépült, a vendégekre vonatkozó megjelenési szabályokat! Kiindulási pontként szolgálhat szettünk összeállításakor, hogy ez egy elegáns élethelyzet, ahol humán díszletként szerepet kaphatunk akár véletlenszerűen is fotókon, tehát nagyon nem mindegy, hogyan nézünk ki (bár az sosem mindegy…)! Természetesen az öltözet kiválasztásakor tükrözhetjük önmagunkat, tehát finomhangolhatjuk az outfit-et, hogy az önazonos legyen. Végezetül pedig figyelembe illene vennünk meghívóink vélt elvárásait, igényeit, és ehhez igazíthatjuk az aznapi dress code-ot. Nyilvánvalóan mást lehet, vagy kell viselni egy konzervatívabb, visszafogottabb ismerősünk esküvőjén, mint egy rock front ember cimbora menyegzőjén…

2 Chainz, ki képzeletbeli diplomáját rap szakon szerezte College Park utcáin, bizonnyal nem egy formális, tradicionális menyegzőt álmodott maga és arája köré, amikor a díszes vendégsereglet listáját összeállította. Aki pedig a névsorba odabiggyeszti a Kardashian/West házaspárt, ne is számítson visszafogottságra a Versace Mansion-ban!

Az öncélú, üres, semmitmondó magamutogatás iskolapéldáiról már mi is megemlékeztünk eme hasábokon egy bejegyzés erejéig, amikor is a fekete rapper nevével hypeolt lábbeliről értekeztünk (lásd alább).

Kanye West kalucsnija

Nem csoda, hogy Kayne papucsa előtérbe került, elhomályosítva ezzel az esküvő amúgy meglepően klasszikus szettjeit, mivel Kardashian párja gyakorlatilag 3 ruhadarabra korlátozta az outfit-et, feltételezve, hogy a duplasoros Virgil Abloh öltöny alatt viselt alsóneműt…ha nem, akkor ez bizony aznap csak egy duális szett volt.

Hibázott-e Kayne, amikor eme felöltözés mellett döntött? Nem tudom, de hajlok rá, hogy nem. Bizonyára nem azért hívják meg őt egy-egy eseményre, hogy ott majd a formális megjelenés két lábon járó, tankönyvi példáját nyújtsa.

A pár, amelyik arról híres, hogy híres, nem fogja nekünk megadni azt az örömöt sem, hogy ezen az egy napon ne róluk szóljanak a hírek, és átengedik barátaik számára a fényt.

Ez van, szóval ha majd egyszer elveszem Tökit, tutti, hogy nem lesznek rajta a listánkon!!! 🙂

 

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM