Koko 45 évesen is férfi maradt! Isten éltesse!

Ha mást nem is, Schobert Norbert fitneszguru, low carb pápa azt bizonnyal elérte kicsiny hazánkban, ha bárki, bárhol a Norbi nevet említi, még véletlenül sem az ilyen néven jegyzett barátunk ugrik be elsőre, hanem ő, az update sztár. Persze ennél azért sokkal több fűződik a pályafutásához, tiszteljük is mink őtet ezért nagyon, és üdvözöljük ezúton is.

Nade!

Az mégis csak eredmény, hogyha a 2000-es évek elején egynémely drogdílerek telefonjába a potenciális kuncsaft hajnaltájban a “kokómat akarom!” hangzatú, cizellált és mélyenszántó rendeléssel élt, legott elmerengett gyűrt homlokkal a megszólított kábszer makler, vajh’ miért is kellene az ő ügyfelének Kovács “Kokó” István eme kései órán, és ha kéne is, hát miért rajta keresi…

Én nem vagyok a sportág rajongója, és nem igazán vagyok képben Kovács István pályafutásának amatőr időszakával, de úgy rémlik, mindent megnyert, amit csak lehetett. Számomra az Univerzum box istállónál eltöltött évei voltak emlékezetesek. Majd bizonnyal kijavít egynémely internet troll, ha tévedek, de azt gondolom, hogy a profi világot, és az azzal járó elképesztő média felhajtást ő ismertette meg az országgal.

Sehol nem tapasztalható még olyan pszichológiai hadviselés – a tengernyi munka mellett persze -, mint eme sportág környezetében. A jól felépített médiamegjelenések, a járulékos promóciók, a felhajtás, a cirkusz újdonságnak számított az esetlenül nyilatkozgató, amatőr módon elénk járuló más sportemberekhez képest.

Koko mérkőzéseit sorra magabiztosan nyerte, és ez akkor is komoly eredmény, ha a sok fanyalgó szerint azt is neki köszönhetjük, hogy éppen ráérő, pocakos, mexikói kidobóembereket is láthattunk a TV képernyőn. Elhittük, hogy jöhet Hamed a párducmintás gatyájában, a gagyi rappereket megszégyenítő fuxmennyiséggel a nyakában, de erre nem került sor. Juan Pablo Chacon bizonyult annak a falnak, amiről Kokó lepattant. Végleg.

A ringben is megmutatkozó intelligencia egyéb területeken is felszínre tört: Kokó tudatosan készült a box utáni évekre. A sportember karrierje töretlenül simult bele az üzletember sikereibe.

Miért is foglalkozik egy öltözködésről, tágabb értelemben életstílusról értekező férfi blog egy ökölvívóval?

Koko pályafutása szerencsére nem a tipikus magyar, fröccsözgetésbe, pacalozásba belepocakosodó sportkarrier ívet követi. Ahol Kokó abbahagyta, folytatta Kovács István. Megtalálta önmagát étteremtulajdonosként, reklámarcként, nemzetközi sportfelügyelőként, futóként és politikai arcként.

A magára minden téren mindig is adó embert soha nem látni slamposan, megjelenése mindig az alkalomhoz illő. Szakkomentátorként nem jellemző rá a reklám plecsnikkel teleragasztott ruházat, ami dühítően elterjedt és a sportcsatornákon két lábon járó hirdetőoszlopokká alacsonyított a “szakembereket”.

Koko az élő példája annak, hogy 40 felett is meg lehet őrizni egy olyan sziluettet, ami gond nélkül összefésülhető a legfrissebb olasz trendek slim fit vonalaival.

Kovács Kokó István, isten éltessen 45. szülinapod alkalmából!

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM