Na, ilyen egy kedves internet troll!!!

Említettem már többször, hogy instagram bubus vagyok. Beszippantott a megörökített pillanatok világa. Sokszor észre sem veszem, és hosszú perceken át görgetem a bolygó minden szegletéből érkező felvételeket. Szórakoztat, kedvelem. Azon kapom magam, hogyha bántják ezt a közösségi teret, felhorgadok. Éppen ezért vicsorogva kerestem rá Celeste Barber (#celestebarber) oldalára, akiről azt írták valahol a neten, hogy kigúnyolja a közösségi média által sugárzott kamu világot.
Vicsorgásom percek alatt vigyorgássá szelidült látva, hogy nem csupán egy újabb álprűd, irígy fröcsögésről van szó, hanem egy kreatív hölgy szellemes megnyilvánulásai tartanak görbe tükröt a világ mainstream fotómegosztói elé.

Van itten minden kérem szépen! Miranda Kerr szexi alsóneműben, illetve ugyanő tarkóig emelt lábbal jógázva.

Kate Upton áttetsző vizes pólóban, sellőlányként a medence szélén kapaszkodva.

Justin Bieber kést nyalogat (a másodlagos jelentéstartalmon még dolgoznak elemzőink, elsődleges üzenet pedig nincs is…).

Jessica Simpson csábosan merengve hajol ki egy robogó autóból (a frizura még mindig tart…), vagy épp Lady Gaga pózol érthetetlen szettben (ő bizonyára érti…).

Akad olyan felvétel, ahol az általam nem ismert Princess Piamia-t figurázza az ausztrál humorista, amint épp márkás tatyót tartva selfiezik tükör előtt (a recycling ALDIs szatyor olyan proli, hogy az már egyszerűen zseniális !!!). A mozdulat annyira nemzetközi, hogy Sarka Katától, Zimány Lindán át Bódy Sylvy-ig (vagy Sylvy-yg… nem tudom, hogy írják helyesen…) bármely ex, vagy jelenleg is regnáló magyar glammodellnek is becsületére válna.

Kim Kardashian, aki évek óta abból él remekül, hogy ő Kim Kardashian, szintén kap az arcába egy tükrös önfotó erejéig. A tökéletes hangú Beyonce is hiába mutatja meg, miért nem csupán a zenei karrier lehetőségét látta benne annak idején Jay Z, Celeste célkeresztjébe került ő is.

A képek kifejezetten viccesek, találóak, és ami a legfontosabb, egy csöppet sem bántók. Nyoma sincs bennük annak az álprűd fröcsögésnek, ami idehaza körbelengi az effajta posztokat, a Hajdú család karácsonyfáját, Schobert Norbi vidám nyaralását télen, vagy mostanság Vajna Timike kalandozásait a nagyvilágban.

El kéne fogadni végre, hogy vannak, akik tényleg így élnek, ezért tudnak csillogó fotókat posztolni. Az, hogy ez számukra természetes, a mi értékünkből mit sem von le, a boldogság nem feltétlenül ezen múlik. Az viszont biztos, hogy az irigykedő puffogás nem teszi vidámabbá senkinek a napját.

Az instagram oldal tanúsága szerint Celeste boldog párkapcsolatban él párjával, pozitív öniróniával vállalja fel az enyhe hurkákat hastájékon, a kissé megnövekedett sonkáit, csapzott rőzséjét, lehetetlen sminkjeit, cseppet sem feltűnő arcát. Ő ilyen. Vidám, ragyog, humoros, kedves, szerethető. Az ilyen kritikusra lehetetlen haragudni.

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM