Ne má’ hogy buzi legyek…

Mindig is utáltam az egyszerű válaszokat. Mert valahogy túl egyszerűek voltak. Már kis kölyökként is rühelltem, főleg azt a fajtát, ami legtöbbször az alien/predator/kriptonáci hibrid típusú felnőttek szájából hangzott el azt követően, hogy valamelyikünk egy szabály miértje felől érdeklődött:

„azért, mert csak, b…meg, mer’ én azt(at?) mondtam… és kééész!!! értveeee??!!!”

Szerző: Kun Gergely

Szóval gyűlöltem már akkor is, hiszen a legegyszerűbb dolog sem volt annyira fekete és fehér körülöttem, hogy beérhettem volna ennyivel. Csodálkozni persze nem csodálkozom. Egy olyan országban, ahol a megkérdezettek 90%-a gyűlöli a pirézeket, de még a visszafogottabb válaszadók sem szeretnék őket a szomszédságukban tudni, hát ott ez egyáltalán nem meglepő.

Férfiruha fronton is van egy ilyen, minden helyzetre ráhúzható magyarázatpanel! Szinte nem múlhat el nap anélkül, hogy ezt ne hallanánk. Gyakorlat teszi a mestert, így én már szinte 100%-os biztossággal megérzem a vevőben a benne szunnyadó konzervatív őskövületet, ami hogy, hogy nem, mindig a rózsaszín ing kapcsán tör felszínre:

„Jaaaaaj, ezt neeeeeeem!!!!!” Ekkor persze belőlem is előbújik az ördög, és beleállok a szituba. Nem hagyom meg számára azt a menekülési utat sem, hogy kimondom helyette, amit gondol:

„De miért is nem?”

Ki a buzi? Buzi!

„Háááát…. meerr … na tudod te úgyis, hogy azt az ilyenek hordják csak… na tudod….”

„Nem tudom. Kik hordják? Nekem is van ebből, és imádom.”

A vevő egy kissé elbizonytalanodik, de végül csak kiböki:

„Hát tudod, a buzik.” Na ott van, frankó, kimondta, bravo.  Tehát én, a kizárólag nők  iránt érdeklődő, két gyerekes apuka ezt már ne is hordjam, ugye? Mert a szabály az szabály! Nehogy én miattam jól felboruljon a tér/idő kontinuum Magyarországon, oszt majd még a hóban rekedt sokaságért is engem tegyenek felelőssé.

Hát ide figyelj, macsókám! Tégy egy próbát most, amikor senki sem lát!

Itt a buzi nagy alkalom, hogy a haverok beszólásaitól mentesen bújj bele egy ilyen homoerotikus darabba (jujjj)!

Loft Outlet

Felveszi…méregeti…láthatóan tetszik neki a pasas, aki a tükörből visszanéz, de persze nem engedhet a csábításnak: mert a szabály az szabály!!! Én pedig savazom keményen: most már értem, miért ódzkodtál az imént (elsápad, kétségbeesetten néz). Megzavart a ruha, túl sok ez neked. Az egész járásod, a mozgásod is más lett…. a gesztusaid…. nem iszunk meg valamit? (végre felröhög) Igazad lehet, tényleg  van ebben a buzi dologban  valami, vedd is le gyorsan, és hadd jöjjön a szokásos kék ing, szigorúan sál nélkül persze! Enged a jég.

Na add csak ide azt a zakót, érzem,  azzal jó lesz. Igen, azt, köszi. Hmmmmmmmm ez ffffassszzaaaaaa… ebben a teraszon freccsezni a haverokkal!!! Mi? Beszól??? Nekem??? Ki merne beszólni, teeeee!!!???? Hát ütöm is minnyá agyon a kis buzzzzit!

Loft Outlet

Brad Pitt

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM