ne szóljá’ be tusupnak!

Kedves barátaim bevett szokásává vált dobálni felém a legkülönfélébb öltözködési anomáliákat bemutató fotókat. Külön izgalmat jelent, amennyiben ismert ember követi el a vélt, vagy valós divatbakit, mely esetek kiváló terepet biztosítanak az adott celebbel szembeni ellenérzések korlátlan kifejezésére. Idehaza lelki kielégülést okoz az irigyelt ember virtuális püfölése, és ebbéli tevékenysége során a drága Polgár gyakran még arról is megfeledkezik, hogy eredendően valami ruhasztori indította a lavinát. Bizony-bizony, a későn ébredő trollnak legalább 40-50 bazdmeggel átitatott buzizó kommentet kell feltekernie, ha az eredeti témához akarna jutni.

Alapvetően örülök annak, hogy a jelenség – mármint a képek küldözgetése – kialakult. Ez azt mutatja, figyelünk a szettekre. A máséra legalábbis.
A divat nem egy egzakt tudomány, ahol egyenletekkel lehetne igazolni egy ruhadarab létjogosultságát, sőt, még csak nem is lexikon, amit megírtak valamikor évekkel ezelőtt, és elég csak fellapozni, amennyiben vitás szituáció áll elő a közösségi térben. Éppen emiatt ritka az a hozzászólás, amelyik ne tartalmazna elfogadható észrevételeket, igazságmorzsákat.

A totális, nagybetűs VÁLASZ tudói a divatban jellemzően kóklerek, akik évtizedeken át próbálnak már régóta meghaladott állításokba kapaszkodni, azokat szabályként feltüntetni.

Szóval itt van ez a Tusup gyerek, tudjátok, a Katinka házastársa, egyszerűbb is volna eztán Hosszúnének hívni, olyan fura neve van… Szóval kaptam róla egy fotót, íme:

A hozzám forduló delikvensekből mindig igyekszem kipréselni azt az információt, hogy öltözködésükkel mit szeretnének kommunikálni magukról a külvilág felé. Ha ezt sikerül meghatározni, azonnal könnyebb összeállítani az “önazonos” szettet. Az ilyen megjelenésnek azonban megvan az a hátránya, hogy lesznek olyanok – bizonnyal a  többségben -, akik nem tudják majd helyén kezelni a ruhánkat. Ezt a kockázatot azonban érdemes bevállalni, amennyiben a valóban értő közeg felé akarunk üzenni.

Személyesen sajnos nem ismerem a sikeredzőt, így csupán a média által sugallt kép áll rendelkezésemre, ami – valljuk be – nem egyszer félrevezető. Mer’ mit is kell tudnunk róla?

Rátarti, tiszteletlen, arrogáns, beképzelt, “kihaénnem”, önjáró fickó. Egy amerikai tapló. Szarik a normáinkra, meg a sportágból kigyomlálhatatlan, talpnyaló kádereinkre.

Sikerorientált, unikális köcsög!

A Zilyet mink nem szeressük….

Tegyük még hozzá, hogy egy szétvarrt, kigyúrt, aránytalanul izmos fenegyerekről beszélünk, aki látványosan tojik a konvenciókra úgy általában.

Szóval elgondolkodtam, hogyha én lennék Ő, vajon bele akarnék-e simulni a magyar sport önfényező, párhuzamos valóságban élő, menthetetlenül alkalmatlan, szürke bandáiba, vagy inkább….

minden egyes lehetőséget megragadnék a különállásom karakteres, üvöltő kommunikálására?

Szerintetek milyen a szettje, ha ezek jártak a fejében? Még mindig azt gondoljátok, hogy fel kellett volna vennie egy fekete szmokingot, és az egybefüggő massza arctalan részeként elvesznie a tömegben? Na neeeeee! Ő biztosan nem ilyen! Jó, jó, az igaz, hogy jó volna összehozni őt egy kiváló szabóval, aki a konfekció ruhákat ráigazítja! A zakó ujja és a test is hosszú, a nadrágszár meg trottyos. Hozza az összes sablon hibát, amit a testmagasságukhoz képest rendkívül vállas, tömzsi emberkék el szoktak követni. Az is igaz, hogy másik ing/nyakkendő kombóval kísérném a szettet, és ehhez a formabontó, pimasz megjelenéshez túl formális a cipő, én ott is keményen odavertem volna a helyében.

Hadd állítsak mellé egy trendszetter fickót, szándékosan hagytam a fotón az instagram nevét, hátha idehaza is követőkre talál:

Hát valahogy így kellett volna villannia a srácnak, de nem érzem a szettjét annyira rossznak, hogy emiatt komolyabb össztüzet kellene zúdítanunk rá.

Részemről még annyit, hogyha bárki tud egy kontaktot hozzá, szeretettel várom a Loftban! A számom: 555-666-999

béke van

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM