Nemcsak a vízilabdában vertük meg Montenegrót…

Nem tudok elmenni a párhuzam mellett, hiszen a sajnálatos módon már-már hétköznapinak mondható, atomgagyi félig sportos, félig dinnye nepper szereléshez szokott szemem egyből kiszúrta a partvonalon egy vakítóan hófehér, slim fit ingben sétálgató kapitányt.

Szerző: Kun Gergely

Nem vagyok benne biztos, hogy ő volt-e az első igazán jól öltözött edző a pálya szélén, de  számomra Pep Guardiola az etalon a csapatukat elegánsan bíztató edzők közt. Ki tudja, vajon tudatosan akarta-e jelezni a világ felé, hogy itt valami egészen új veszi kezdetét? A „tiki taka” passzok azóta is őrjítik a focirajongókat világszerte. Guardiola egyszemélyes keretet adott stílusos megjelenésével a pályán zajló intelligens játéknak, neve végérvényesen összeforrt a megújult futballal.

Pep Guardiola

Pár napja mi, magyarok is ünnepelhetünk. Bár keveset se értek a pólóhoz, számomra nem csak a víz alatti praktikák, de a felszínen zajló események is követhetetlenek, ennek ellenére néztem, mert magyar pólósokat nézni kell. Nekem, a totális amatőr kibicnek is feltűnt, hogy egy teljesen újszerű felfogás vezérli a játékosokat, a hosszú évek óta sikert sikerre halmozó edző regnálásának vége, és valami egészen új kezdődött a medencében.

Nem tudok elmenni a párhuzam mellett, hiszen a sajnálatos módon már-már hétköznapinak mondható, atomgagyi félig sportos, félig dinnye nepper szereléshez szokott szemem egyből kiszúrta a partvonalon egy vakítóan hófehér, slim fit ingben sétálgató kapitányt! Hiába no, nem múltak el nyomtalanul az Olaszországban eltöltött klub évek, és a mi derék Benedek Tiborunk ezzel a játékot is, közönséget is megtisztelő öltözékkel is talán jelezni akarta a világnak: a visszafordíthatatlan váltás megkezdődött.

Benedek Tibor

Ez különösen nagy dolog egy olyan sportember részéről, aki annyi időt töltött el a vízben, hogy szervezete szinte már közel állt a kopoltyú kifejlesztéséhez is. Felteszem Bendek számára is egyszerűbb lett volna egy laza térdnadrágos, pólós (ha már vizipóló) szett. Személyesen ismerve a barcelonai nyarakat, még érthető is lett volna a választása. De nem, Ő nem! Köszönet a világbajnoki aranyért és a megjelenésedért, Tibor! Hosszú ujjú (!!!!!!) hófehér ing, nadrágba betűrve, elegáns övvel!

Döntésed a ruházatot illetően többé nem ad felmentést a tréningruhában szakkomentátorkodó „szakértőknek”, a még az alsógatyájukon is sör reklámmal pózoló sport nímandoknak!

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM