Nincs egy árva rongyom se!!!

“Nincs egy árva rongyom se!!!” – hallgatjuk életünk értelmétől nap mint nap, mikor közeledik a végítélet órája valamiféle kiöltözős társasági esemény, vagy akárcsak egy a szomszédoknál megrendezett, más hölgyek jelenlétével megtűzdelt gyerekzsúr formájában.

Beszélgetve a város más ruhásaival, továbbá elnézegetve a Loftban tett látogatások visszaesését tükröző adatokat, tartok tőle, hogy hamarosan férfitársaimnál is megérkezik a szó szerinti legatyásodás érzése.

Tudom jól, hogy a teremtés koronái bőven elegendőnek látják az időt egy szmoking beszerzésére nagyjából egy nappal a ‘black tie’ dress code-al ellátott rendezvény előtt, de azért lehetnénk ennél egy fikarcnyit előrelátóbbak!

Brit tudósok szerint… izé… most már minden jel arra utal, hogy belátható közelségbe került az éttermek, teraszok, bárok és szálláshelyek megnyitásának napja. Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy ezzel párhuzamosan ugrásszerűen meg fog nőni a ma még online formában megtartott események átszervezése a valós térbe.

 

Attól függően, hogy valaki aktív testedzéssel vagy intenzív otthoni gasztronómiai élményekkel lekísért, maratoni NETFLIX előtti tespedéssel töltötte a lezárásokat, szembesülni fog saját teste és ruhatára viszonylatában beálló diszharmóniákkal… és ez nem jó.

Mindezek áthidalására szerény véleményem szerint a legalkalmasabb periódus lehet a mostani, amikor számos ruházati egység, így mi is, jelentős árkedvezményekkel, ugyanakkor a megcsappant érdeklődés okán szokatlanul nagy választékkal várja a mélyen tisztelt publikumot!

Segítünk, hogy rátalálj a stílusodra! Nem ruhadarabokban, hanem teljes szettben gondolkodunk, ami segíthet az általad vágyott irányban formálni a rólad kialakuló képet!

Minőségi, olasz ruhákból dolgozunk, amelyekre hatalmas kedvezményeket is adunk!

Jelentkezz be most egy ingyenes stílustanácsadásra Online időpont foglaló rendszerünk segítségével!

Vagy keress minket alábbi elérhetőségeinken:

üdv

 

Kun Gergely

 

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM