Nincs idén jól öltözött férfi enélkül!

Kevés dolgot utálok jobban, mint mikor a kereskedelmi tévék reggeli dögunalom műsorsávjába becammog az aktuális divat véleményvezér, és az álmos moderátorok bárgyú kérdésére, miszerint “mi is az idei sláger a férfiaknál?” adekvát válaszokat kezd adni… Mintha lenne erre a kérdésre válasz anélkül, hogy visszakérdeznénk, “milyen helyzetre?”, “milyen karakterű férfiről van szó?”, “mit szeretne üzenni a delikvens a szettel?”

Eljátszadozom a gondolattal, mit mondanék én… persze leginkább azt, hogy ha valóban érdekel a válasz, szánjatok rá minimum 20 percet!

De!

Idén tényleg van egy slágertermék a férfiaknál? Egy olyan, ami korosztálytól függetlenül szinte mindenki számára jól illeszthető ruhadarabként szolgálhat a szettek sokszínű tengerében?

Van!!!!

Bódottttáááá’

Na mi ez?

Hát a garbó, meg a pulcsi!

Vastag garbó, vékony garbó, sima pulcsi, hurkolt pulcsi, mediterrán, letisztult, csíkokkal, anélkül, kárómintás, pettyes, matrózcsíkos, halszálkás, norvégmintás, matyó, rénszarvasos, fenyőfás…

Kábé úgy van a garbóval és a pulcsival az idei szezon, mint mesebeli Gombóc Artúr a csokoládéval, minden jöhet!

És hogyan viseld?

Bárhogy!

Inggel, anélkül, ha inggel, hát betűrve, de akár kitűrve, zakó alá, zakó nélkül, farmerhez, chinohoz, sállal, vagy szabadon, kabát alá, kabát fölé (na, úgy ne!!! csak teszt volt, hogy figyelsz-e?)

Ezen kötött ruhadarabok előtérbe kerülése annak a folyamatnak egy újabb állomása, amelynek során a formális viselet fellazul, “casual-esedik” (ejtsd: kezsüelesedik). Használd bátran, és minél többször olyan üzleti szituációkban, ahová megszokott módon inget vennél fel, de olyan közegbe készülsz, ahol téged már jól ismernek. Úgynevezett első találkozások alkalmával lehetőleg kerüld! Puhatold ki, kivel állsz szemben, és majd csak ezután lépj ebbe az irányba!

A ’90-es évek garbóviseletének arisztokratikus felhangjaival szemben ez a mostani sodrás sokkal inkább a “street style” felé tereli a kötött termékeket, és ruházati kiegészítő szerepkörből egyértelműen fődarabbá lépett elő, azaz nem vagy “meztelen” egy vacsora alkalmával garbóban vagy kötött pulcsiban.

Kössetek hát barátságot a kötöttekkel, garbóra fel!!!

Professzionális – és ingyenes – stílustanácsadásért fordulj hozzánk bizalommal!

+36 30 64 12356

üdv

 

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM