Okosabb vagy, mint rubint réka? 

Friderikuszt nézem, mert ő még akkor is érdekesebb a többieknél, amikor szar. Persze ő azért ritkán szar. Ez az új beköltözős műsora is egész jó, bár a Papp Geri sokkal jobban csinálja. Mindent nyilván nem lehet a showman nyakába varrni, hiszen sok múlik a vendégen. Noszály Sanyinál például hiányoltam a párbeszédeket, de pár nélkül az nehéz…Sanyi a tengerentúlon eltöltött évek után sem lett több, mint amit megszoktunk tőle: egy bárpultnál egész este képes egy helyben állva jól kinézni csendesen. Ő az a srác, aki megszólalásig hasonlít az ifjú Marlon Brandora. Megszólalást követően pedig marad nékünk egy nagy ööööööö….

De most nem Noszályról, hanem Rubint Rékáról beszélünk. A minap ugyanis ő is összebútorozott Friderikusszal. Több tonna váltóruhát hozott magával, kb. annyit, mint az eddigi beköltözők együttvéve. Becsülöm ezért. Testkultuszból él, egyfajta vizuális műfajból, érthető, ha ad magára! Én is gyakorlatilag elköltözök itthonról, ha négy napnál többre elhagyom a családi fészket. Hosszas válogatást követően egy kisebb helyre kikészítek egy kevéske cuccot, és minden mást elviszek magammal.

Réka kifejezetten aranyos volt, ahogy ide-odagurult a kis bőröndjével, és 15 percenként átváltozott. Mindeközben Fridi testileg következetesen hozta a teliszart krumpliszsákot, de hát ő még ebben is profi.

Ahogy az várható volt, terítékre kerültek az életútból adódó témák: mindhalálig fitness, égjen a zsír, update1. Norbert persze óhatatlanul előjött, hiszen ők a magyar Brangelina, Norberéka, Rékabert, Schoberubin…. ez utóbbi akár egy vizeletből kimutatható testzsírindex elnevezése is lehetne! Milyen szép is lenne? Hányas a schhoberubin szinted? Hűűűűű 7,8!!! Az nagyon magas!!! Tornázzá’!!! (copyright nálam) Egynémely halálközeli élményeken innen, házassági szerződésen túl előkerült egy táska.

És ez az a pont, ami miatt az egészet írom! Most hagyjuk azt egy pillanatra, hogy egy egész ország arra büszke, okosabb, mint Rubint Réka. Egyfelől illene e téren komolyabb elvárásokat támasztani önmagunkkal szemben, másrészt viszont ne tegyünk már úgy, mintha a 10 millió színházbérletes országa lennénk! Réka (és Norbi) nem az eszével szerzett elismertséget, és tegyük hozzá, hogy vagyonokat. A kommentelők hada azon kvartyog, hogy miért van egy ilyen agyhalottnak (idézet mástól!!!) 100.000 forintos táskája?!

Csak halkan kérdezem, mielőtt nekem estek, ha neked nem sikerült összehoznod a sikert, amit neki igen, és ő az agyhalott, akkor te mi vagy….?

Az, hogy a Hörpi büfé törzsközönsége a Havanna lakótelepen még mindig itt tart, érthető, de hogy Fridi is belefogott az ilyen húrok pengetésébe, azon csodálkozom. A házaspár a pénzét nem rabolta, nem örökölte, nem öltek meg senkit, nem hajították rájuk politikus cimborák, egyszóval megdolgoztak érte!

Már bocsánatot kérek, de nem éppen az lenne visszatetsző, ha valami százforintos ázsiai vacakot cipelgetne, és rozzant autóval járna!!! Ideje lenne felnőni, és elhajítani ezt a tartuffe-i (ha már színház) álarcot, és hagyni a sikeres embereket sikeresnek lenni!

Igenis egyetértek Rékával, és persze mindenki mással is, aki az anyagi lehetőségeit igényes javak és szolgáltatások fogyasztására is használja. Képtelen vagyok azonosulni azzal a nosztalgikus látásmóddal, ami pozitívan emlegette Kádárt, a kommunista vezetőt, miszerint talpas (szűrőtlen) cigit szívott, és krumplilevest evett, pedig bezzeg megtehette volna!!! Hát jó nagy hülye volt, és az mindenki más, aki a lehetőségei alatt éli az életét attól remegve, hogy így talán majd megfelel a tömegelvárásnak!

Rossz hírem van, kispofáim, az irigységnél kreatívabb tulajdonság nincs is talán a Földön! Mihelyst megfelelsz egy elvárásnak, máris újabb fogást találnak rajtad!

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM