Schiffer András honnan szerzi ósdi ruháit?

A Gardrób foglalkozott már korábban a Parlamenti Választások aspiránsaival. Terítékre kerültek ennek kapcsán Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, Mesterházy Attila és Vona Gábor outfitjei. Kevés közszereplőt hagy annyira látványosan hidegen a megjelenése, mint azt az úriembert, akinél hitelesebben senki sem hozza a könyvtár/levéltár szakon frissen végzett szociális munkás kombóját: következzék Schiffer András!

Na húzzunk bele!

Pozitív változás-e, vagy sem, de a modern politikus ugyanolyan termékké vált napjainkra, mint a fékezett habzású mosópor. A trendek itt is, akárcsak sok más egyéb területen, Amerikából szivárognak át. Emlékszem még, mennyire megmosolyogtuk pár évvel ezelőtt, amikor egyik másik tengerentúli politikus azzal került média reflektorfénybe, hogy kocog, kutyákat ment, fát ültet, jazz bandában szaxofonozik, jobb esetben a titkárnője rajta szaxizik.

Makulátlan frizura, visszafogott öltönyök, ropogós ingek, selyem nyakkendők, fényes cipők. Azt mondtuk egymásnak, ez a kulturált öreg kontinensen szóba se jöhet. Itt, ha politikáról van szó, kizárólag az érvek és ellenérvek demokratikus küzdelme döntheti el, hogy egy újabb időszakra melyik népnyúzó csapat tagjai ülnek a nyakunkra. Ahogy arra korábban mi is kitértünk, begyűrűzött hozzánk is a kiskutyát simogató szélsőjobbos néptribun, a táncoslábú baloldali ripacs, a szendvicsét mutogató ex Wallisos bizniszmen, vagy a bepálinkázva nótázó felcsúti jobbösszekötő.

Schiffer András

A különutas, értelmiségi, zöld (esetleg kék?) politikát folytató, Mókus örs nagyságrendű formáció, a váltópárti pozíciókról álmodozó, a hiedelmekkel ellentétben nem a Zeszdéeszből, hanem a Sólyom László féle Védegyletből kicsírázó LMP Schiffer Andrást küldi a voksainkért vívott csatába.

Fogadjuk el  azt a szomorú, fentebb már említett tényt, hogy a politikus ugyanolyan termékké vált, mint egy zacskó csipsz, vagy a júpíszí dájrekt, hiszen ha fogyasztod, tönkretesz, illetve, ha befizetsz rá, évekig nem tudod lemondani! A terméket elsősorban egy adott piac fogyasztói igényeihez mérten pozícionálni kell, vagy, ha különleges termékről van szó, igényeket kell ébreszteni a kuncsaftokban. Amellett, hogy a Való Világ, valamint az Édes Élet szellemi szinvonalán tanyázó széles népréteg körében nem igazán vélem felfedezni azt a közönséget, akik Schiffer úr összetett mondatait dekódolni képesek. A pártelnök már-már ikonikus megjelenésének jellegzetességeit pedig egyáltalán nem értem!

Schiffer - a parlamentben

A Duna partján szomorúan verselő József Attilára hajazó fejszerkezet nyilván egyfajta adottság, ugyanakkor Zsidró Tomi barátom percek alatt trendibb megjelenést tudna kölcsönözni ehhez az archoz ollója vad csattogtatásával.

Schiffer József Attila András

Jómagam nem hallottam az elmúlt években ruha múzeumok elleni támadásokról, így rejtély számomra, honnan származhatnak az elnök úron látható ruhadarabok, és vajon milyen eljárásnak köszönhetően őrizték meg hosszú évtizedeken át ezen állapotukat?

Az „ép testben ép lélek” mondás jegyében egyre több kortársam mozog napi rendszerességgel. Kizártnak tartom, hogy egy, a világ változásaira oly’ érzékeny receptorokkal bíró politikus, mint Schiffer András ne hódolna valamely spotnak?! Az évről évre kerekdedebb sziluett titkát én az eszeveszett sakklázban, esetleg még az éjt nappallá tevő bridgelésben vélem felfedezni, ezek a tevékenységek építenek nagy valószinűséggel ilyen határozott testeket!

Egy szó, mint száz, lenne mit építeni Andráson, s ha már engem sajnálatos módon kerül is, remélem névrokonát, a ruházat területén méltán nagyra becsült Schiffer Miklóst felkeresi majdan!

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM