Stílus futár, avagy a Loft házhoz jön!

Lassan 16 éve mondok nemet ezekre a kérésekre. Nem lustaság, tényleg nem az, egyszerűen nem éreztem időszerűnek. Minduntalan az volt a válaszom, “hozd el a tested, vagy küldj be egy, a tiédre kísértetiesen hasonlító testet!”. Láttam az arcokon, hogy viccnek veszik, pedig nem annak szántam, tök komoly. Mit tegyek, ha nem hiszek sem a távgyógyászatban, sem a távstylingban? Aztán tegyük hozzá, hogy a méret csak egy dolog, a lényeg az önazonos szettekben, valamint egy jól összeállított, átgondolt gardróbban rejlik, ami valóban segít megtámogatni a személyiségeddel harmónikus üzenetet!

Akkor most miért igen a válasz mégis? Tán változott valami? Nem, semmi. Azaz hogy mégis változott.

Ti változtatok!

Azt látom, hogy a Loft környezetében kialakult egy klub több száz, vagy inkább több ezer olyan klubtaggal, akik számára nem csupán a végeredmény fontos, de érteni akarja, és mára egyértelműen érti is az eredményhez vezető utat. Volt-e ebben részünk? Bízom benne, hogy igen, hiszen évek óta vívunk edukációs csatákat az online térben és az üzletben egyaránt, küldetésünkké téve szlogenünket, miszerint az “öltözködés a viselkedéskultúra elválaszthatatlan része”! Persze segítségünkre siettek a vizuális tér olyan felületei, mint az instagram, a pinterest vagy akár a facebook, ahol egyre több valóban hasznos oldal dobálja elétek a mintákat, amiből már lényegesen egyszerűbb kiválasztani a hozzátok közel álló szetteket, ruhadarabokat.

Biztosan láttatok már ezerszer olyan helyzeteket, ahol két-három szakmabéli, legyenek bár orvosok, kőművesek, autószerelők, vagy bármilyen terület mívelői, fél szavakból megértik egymást, két perc alatt bólogatnak mosolyogva, és kimondatlanul is ugyanarra a – feltehetőleg helyes – döntésre jutnak. Na, ezt érzem én egyre többször! Veletek beszélgetve az üzletben, vagy telefonon azzal találkozom, hogy az általam megkezdett mondatot ti fejezitek be, és úgy, ahogy én is tenném.

Egyetértünk. Bólogatunk. Élőben, vagy virtuálisan. És én megnyugszom, hogy itt egy újabb emberke, akinek nem kell elmagyarázni az alapokat, egy élménnyé válik a szettek összeállítása, a darabok kiválasztása. Együttműködés hozza a végeredményt! Mondhatjuk úgy is minden nagyképűség nélkül, inkább csak büszkén, mivel részem volt benne, hogy két műértő diskurál egy számukra kedves témában olyan szinten, ami laikus számára követhetetlen.

A virtuális térbe is szeretném átcipelni azt az olaszos életérzést, amit a személyes stílustanácsadás során igyekszünk mindig nyújtani, éppen ezért eszembe se jutott létrehozni a hárommilliomodik webáruházat, hogy a nálunk megszokott vásárlási élményt béna billentyűzet nyomkodássá silányítsuk! 

Ezt a szolgáltatást, amit most elkezdünk, elsősorban azoknak szánjuk, akiknek már van karakteres “Loft élményük”, akikkel fél szavakból is megértjük egymást, akik tudják, mit jelent egy “bitang ing”, egy “engem nézzetek zakó”, egy “álljon meg a kanálcsörgés öltöny”, egy “áll leszakító cipő”, vagy akár egy “kockázatkerülő nyakkendő”

Szóval megértem, hogy sokszor időzavarban vagytok, de jól jönne estére egy friss, ropogós ing, vagy csütörtökön jut eszedbe, hogy kell péntekre egy “üvöltős zakó” arra a bulira, de akkor is segítünk, ha hirtelen bejelentkezik külföldről a nagyfőnök, és jó volna egy letisztult, semleges szett, mivel még sosem találkoztatok élőben!

Hívj!

Megbeszéljük.

Fotókat küldök.

Kiválasztjuk.

Leszállítom.

Ennyi.

Virtuálra fel! Házhoz megyünk!

 

 

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM