Tartsd nálunk a szülinapodat, avagy páros stílustanácsadás a Loftban!

Az egész egy ártatlan ötletnek indult, miszerint Hajni szomszédasszonykám meg szerette volna lepni élete párját, Zolit szülinapra némi olasz ruházattal…

Zoliról tudni kell, hogy Lofty törzsvevő, abból a fajtából, aki precízen kiméri, éppen mely termékei lesznek halálra ítélve a gardróbjában, és frissítés gyanánt pontosan a tervezett darabszámot fogja kiválasztani. Ha például három inget tart csereérettnek szekrényéből, képes amúgy drága idejéből 20-30 percet is szánni annak eldöntésére, melyik legyen az a három a neki tetsző öt közül… Hajnalka ezzel szemben egy valódi improvizációs hidrogénbomba, akinek gondolati villanásait legtöbbször még ő maga sem követi le, de hogy nekünk esélyünk sincs erre, az biztos.

Hajninak jeleztem, hogy Zoli aktuális ruházati preferenciáit nem lesz egyszerű nekünk kettőnknek lemodellezni, lévén jómagam is inkább az ösztönös, impulzívabb fajtából vagyok összetákolva. Gondoltam, ha már örömet akarunk szerezni neki, legyenek a kiválasztott dolgok az ízlésének megfelelők, végtére is ő fogja hordani… aranyom… szóval hívjuk meg Zolit, legyen ez egy Páros Stílustanácsadás!

Na, ennél a pontnál indult el Hajnalkában az ötlet lavina!

Én még annál a részénél időztem a megvalósításnak, hogy hova fogjuk eldugni Zoli tortáját, amikorra Hajnalka fejben már rég kibővítette az eseményt többszereplősre, mondván nem állhatunk meg egy ilyen mikro rendezvénynél… így aztán amikor én még azon filóztam, hogyan rejtsük el szem elől a parkolóban a Zoli számára is ismerős, baráti autókat, Hajni már át is küldte a cca 24 fősre felduzzasztott vendéglistát, a lufiscsajszi számát, a pezsgők és proseccók behűtési tervét, a jégigényt, a kajafalatkák tárolási előírásait, a zenelejátszó teljesítményét, és a taxitársaság telefonszámát, aki majd 3 perc alatt eltünteti a vendégsereget…

Pifffanyukám

Jobbnak láttam sodortatni magamat az eseményekkel, mivel Hajnalka nem igazán ismeri a fék fogalmát, a gázpedálét annál jobban!

Maga a szülinap, jobban mondva a szülinap Loftban tartott első felvonása remekül sikerült (a második felvonásról készült fotók publikálása több jogszabályt, továbbá a közerkölcsöket is sértené…)!

A meghívott barátok férfitagjai poénkodva próbálgattak, élcelődtek, miközben a csajok rajtunk vihorásztak.

Azt még hazafelé a kocsiban utazva eldöntöttük, hogy ez az esemény nem maradhat folytatás nélkül, mert ugyan ki a franc akarna másképp ruhát próbálni, ha így is lehet?!

Ha téged is megihlettünk a szülinappal egybekötött páros stílustanácsadás varázsával, akkor keress minket bátran elérhetőségeink egyikén:

üdv

 

Kun Gergely

 

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM