Teczarizálódva ki lökné meg a lányokat?

Túl az első teczárhétvégén mégiscsak meg kell, hogy osszam tapasztalataimat, ami bizony Teczár Szilárd nélkül nem születhetett volna meg.

Teczarizálódott (copyright Kun Gergely) a közbeszéd a minap. Röviden összefoglaljuk a múltat. Kitalálta ez a Teczár gyerek, és megírta az origo is, hogy ő majd jól véget vet a lányok ingyenes bulizásának. És ha a férfinak fizetni kell, akkor  a nőnek is kelljen. Valójában nem ez a teczarizálás itten, hanem az, hogy valamely független és következetes magyar bíróság jól helyt is adott az észrevételnek, röhögve söpörve félre olyan sziklaszilárd érveléseket, hogy aszondja a lányokat meglöknék a sorban meg hasonlók.

Hát én bizisten meglökném a lányokat szépen sorban, na de erről ennyit…

A közvélekedést tovább teczarizálta az általam nagyon is kedvelt, jó nevű és rendkívül hallgatott Morning Show, miszerint ez a Teczár gyerek buzi. Mint tudjuk ez kis hazánkban olyan érv, hogy további elmecsörtének helye nincs. A korrektség nevében azért be kell valljam, az ominózus rádióbeszélgetést nem hallottam, csak az internetes platformokon értesültem arról, hogy a reggeli műsor vezére tudományos véleményt alkotott Teczár nemi identitásszerkezetéről.

Ezek után odacsördített a FIDESZ – a fiatal, a középkorú, a már nem annyira fiatal, tovább a szépkorú demokraták szövetsége – a kommunikációs fogatának, és máris egy villám rezümében legott Teczárnak ítélték a saját maguk által létrehozott, az Év buzgómócsingja-díjat.

Megmondom őszintén, kissé csalódtam is, mert idén Kövér Lászlót vártam befutónak, de majd jövőre, talán…

Azért szép volt, Laci!

Internetes vihar nem létezhet még egy oly picike lavórban sem, mint a miénk anélkül, hogy a hölgyek körében már bizonyított, spanyol grandokat megszégyenítően hűséges, erkölcsi totemoszlop Deutsch Tamás meg ne villanjon. Hát megvillant. Erről ennyit.

Itt jegyezném meg csendesen, hogy a lányainkat sietve menteni igyekvők eme táborából származik a “szingli hordák” már-már überkeresztényi aposztrófja, amit valószínűleg valamelyik kapatosan frakcióülésre igyekvő, nejét Bud Spencer-i szaltópofonokkal a komondoron átsegítő irgalmas szamaritánus brénsztormingolhatott nekünk.

Megszólalásommal azonban túllépnék az összefoglalónk, és további szeleket kívánnék küldeni frissen teczarizált közéletünk dagadó vitorláiba.

Hajlamosak vagyunk úgy tekinteni egy-egy éjszakai eseményre, hogy az elképzelhetetlen nyitott szemléletű, csodás csajok nélkül. Legalábbis az általam ismert nem kevés szórakozóhely Teczár megjelenéséig ezzel indokolta a megkülönböztetett anyagi bánásmódot a hölgyek irányába.

„Nincs nő, nincs sírás” – ezt tudjuk jól.
Nincs nő, nincs party! Hát ezt is sejtettük.

De képtelen vagyok a vérig sértett, hímsoviniszta disznó énem üvöltését elnyomni:

Ha nincs jó faszi, van party????!!!!

Komolyan, csajok, mi a vadregényt kezdenétek egymással nélkülünk egy-egy bulin??? Hát nem éppen miattunk vikszoljátok ki magatokat estéről estére???

Ha mi nem vagyunk ott, fikázhatnátok egymás félresikerült sminkjét, röhöghetnétek lefitymálón némely sorstársatok túlárazott mellein, kárörvendve konstatálnátok, hogy „Na, ez az öregedő némber is eljött, lám ezt is ott hagyta az a parádés férje.”

Na meg aztán ki a frászkarika finanszírozná az alkoholbevitelt, ha nem egyik-másik reménnyel teli a kan, akiről ti már az első percben tudjátok, hogy nem ő lesz az, aki éjjel összekeni a sminket, de kasszának jó lesz.

Ja persze, ha nincs faszi, pia sem kell, lányok?

Szar lett a buli???

Na és, legalább ingyen mentetek be!

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM