Új ékszer férfiaknak

Régóta köztudott, hogy a divatban – az élet egyéb területeivel ellentétben – nem a méret a lényeg. Hihetetlen nagy szerepe lehet a teljes szett áthangolásában pár négyzetcentiméternyi nyakkendőnek, egy csipetnyi selyem zsepinek a szivarzsebben, finom nyakkendőtűnek mellmagasságban, borsónyi mandzsettagombnak a kézelőn, kontrasztos tűzésnek a ruha kontúrjain.

férfi karkötőHa ékszerről van szó, sokáig azt a nézetet vallottam, hogy a teremtés koronái ne viseljenek mást, mint egy finom, értékes órát, ami kifejezhet finom eleganciát, mindent elsöprő dinamizmust, sportosságot, vagy akár a bennünk rejtőzködő örök gyereket.

férfi karkötőNekem a nyakra biggyesztett, bőrzsinóron fityegő vaddisznóagyar, a kigyúrt kopaszok tarkóján csillámló, méretes fuksz, az 1980-as évekből itt ragadt fülkarika egyaránt a lehorgasztó kategóriába tartoznak. Éppen ezért magam is csodálkoztam, hogy míg egyre többet időzöm az instagramon, többek közt a márkás órákat bemutató képeknél, már nem csupán az általam kedvelt, svájci manufaktúrák legújabb remekeit nézem, hanem a képeket feldobni hivatott karkötőknél is leragadok.

Felfedeztem a #braclets hashtaget…

férfi karkötő

A puszta szemlélődés nem sokáig elégített ki. Miután ráébredtem, hogy még a legklasszikusabb öltözködés trendsetterei is színes ásványokból csiszolt golyócskákkal dobják fel az amúgy a legtradicionálisabb brit klubok elvárásaihoz igazított szetteket, döntöttem: nálunk is be kell vonni az ajánlatba ezeket a kiegészítőket!

férfi karkötő

Igyekszünk egy minél tágasabb hangulati skálához ajánlani megfelelő csuklóra valókat, így nem csupán a feltűnést kedvelők, de még a letisztult megjelenés hívei is megtalálhatják a testhezálló darabokat.

férfi karkötő

férfi karkötő

férfi karkötő

Színes vagy szénfekete. Csillogó vagy matt. Kötött vagy elasztikus. Ásvány vagy fém. Koponya, Buddha, oroszlán, inka motívum, vagy maori díszek. Ki-ki megtalálhatja a neki tetszőt. Apró, alig észrevehető üzeneteket helyezhetünk el a csuklónkon a napi szettünkkel harmonizálva, az ásványokból csiszolt gömbök végtelen variációs lehetőséget biztosítanak.

férfi karkötő

férfi karkötő

Vigyázat, a kis karkötők nem láthatatlanok! Annyira legalábbis biztosan nem, hogy elkerülhetnék azon polgártársaink figyelmét, akik résen vannak kis, konzerv odujukban lapulva, és bármikor nyitottak egy jóízű buzizásra…

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM