Új szelek fújnak a divatban, Klinghammer!

Egészen meg vagyok rémülve, komolyan mondom. Ücsörgök itten szorgos munkával összekapirgált kis véleményvezéri szemétdombomon, oszt jól előtör itt nékem a nagy büdös semmiből egy divatcézár! Azzal kezdi, hogy legott átpozícionálna ő itten egy teljes ruházati célcsoportot, hogy aszondja:

“Olyan pedagógusokra van szükség, akik okosak, erkölcsösek, és ezeket adják át a diákoknak. Ezért vagyok pipa, ha a tévében nézem, hogy borotválatlan, kockás inges tanári kar grasszál.”

Mit képzel ez itten magáról?! Ma csak a pedagógusok, holnap a VIIILÁÁÁÁÁÁÁG????!!!!!!

A nevelők kérlelhetetlen designere alaposan beletrafált a közepibe. Bizony mondom néktek, rosszat sejtek… Mer’ ugyan ki ne orrontana jól felépített fashion összeesküvést a háttérben, amikor valaki éppen a manapság világdivatnak számító szakállat és rácsos (mivel a kocka térbeli idom, mint tudjuk, elvtársak!) inget tiporja talajba! Ez tud valamit…

Arra nyilván gondolni sem merek, hogy jó előre lezsírozott volna egy borotva beszállítási tendert, vagy a Nemzeti Barber Shop hálózat létesítését gründolták volna össze a háttérben, mert a jelenleg regnáló fiúktól mi sem áll távolabb, mint ez a tempó!

De akkor mi lehet a fenenagy felhorgadás hátterében?! Tán az aranyos kis nebulók szeme világát féltené az újdonsült divat vátesz a katedrán interferálva vibráló derékszögű mintázatoktól? Ááááá, nem hinném… a magyar iskolarendszerben nem szempont a diák…

Na mindegy, ez úgysem az én dimenzióm! Ki vagyok én itten a szaros két évtizedemmel a szakmában, fél életemet Olaszországban töltve, idehaza pedig le sem szakadva a világtrendeket bemutató trendszetter srácok instagramjáról?!

Nincs mit tenni, igyekszem felkapaszkodni az új hullámra, mielőtt még késő lesz, oszt majd mehetek divattervezőnek a Hádába!

Az mindenesetre biztos, hogy a júniusi Pitti Uomo kiállításon Firenzében első zarándokutam a jónevű Stefano Klinghammero divatház standjához vezet majd!

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM