#ultraapuka, avagy Zsidró Tamás, a stylistok álma!

Az esetek nagy részében már eleve azzal a nyitómondattal keresnek fel az ilyon-olyan stylistok, hogy “tudom, Geri, hogy te nem barterezel reklámért cserébe…”, meg hogy “emlékszem, hogy te nem veszel vissza olyan ruhát, amiket a forgatáson használtunk…”.

Igen, sok év kitartó munkája árán sikerült elérnem, hogy megértsék, és elfogadják, nem kívánok sem használt ruhát eladni a tisztelt ügyfeleimnek (mégha oly akkurátusan ki is tisztítják és vasalják elébb), sem pedig nem leszek non-profit stílustámogatója a kereskedelmi tévék azon műsorainak, amelyeken betegre keresik magukat a producerek. Látom, hogy a programkészítő pénzemberek és a ruhaforgalmazók közé beékelődve ott feszengenek a magyarországi stylistok, akiknek hajszálpontosan felépített liszenszműsorok látványvilágát kellene megteremteniük pénz nélkül. Ha létezik szarból várépítés, hát akkor ez az!

Bizonyára akadnak üdítő kivételek a szakmában, akik befektetnek a saját termékükbe, és akiket sikerült bravúros manőverekkel ezidáig kikerülnöm, de én ilyenekkel még nem találkoztam.

Mindig felderülök, amikor a mesterfodrász, Zsidró Tomi barátom vidám hangját hallom a telefonban! Majd el is komorultam egy picit meghallván, hogy egy fotózással kapcsolatban keres.

“Tomi, erre nem fognak pénzt adni…”

“Ne aggódj, én majd megveszek mindent, ami kell!” – korrekt, extra extra korrekt. Persze nem ez a jellemző. Általában sem a produkció (lásd fentebb, sem pedig a felöltöztetendő celebritás nem kíván befektetni a storyba, ami így részünkről legtöbbször már itt véget is ér. Ráadásul ebben az esetben nem csupán a főszereplővel van mázlim, de még a HOT magazin is azzal nyitott, hogy mennyivel kellene hozzájárulni egy szinvonalas munkához.

Megérkezett hát az üditő kivétel? 🙂

Úgy tűnik.

Helyszín, témák, fotós, sminkes a helyén, ebben az esetben fodrászra nem is volt szükség, hiszen a fókuszban épp a mester állt!

Ja, és azt nézzétek, milyen profi a csávó, aki segít beállítani a fényeket a fotósunknak!!! 🙂

Köszi szépen a bizalmat, Tomi, és ezer köszönet a profizmusért a HOT magazinnak is! Így kéne ezt csinálni mindig!!!

 

 

Kun Gergely

 

 

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM