Vajna Timi, értünk mindent!

Vannak pillanatok, mikor fél szavakból is megértünk egy helyzetet, akadnak azonban olyanok is, amikor még ennyi sem kell. Hidd el, Timi, a tied is ilyen szitu. Éppen ezért nincsen értelme magyarázkodnod, kristálytiszta minden. Különben is, a legutóbbi megszólalásod óta összeugrik a gyomrom, valahányszor nyilatkozol!

Ilyenkor már előre félek, kioktatod-e újfent az alant elterülő plebszt, hány karátos gyémánttal illik megörvendeztetni életünk párját egynémely alkalmakkor. Persze különösen izgalmas ez annak a Vajna Timinek a szájából, kinek Palácsikként még pofoneső jutott osztályrészül. Tudtad, hogy egy-két békát le kell majd nyelni, egyebekről nem is beszélve, de én már akkor sejtettem, hogy a hoszteszlányok tömegéből kiemelkedve, egy “ZS” kategóriás, idegbeteg színésszerűség mellett élni csak egy állomás lesz a te karrieredben.

Andy egy remek fickó, hetvenes éveire sok magyar kortársától eltérően neki abszolút nincsenek súlyproblémái, súlya az ugyan van, csupán gondja nincsen ezzel. Leszarja. Van mindemellett bájos arcberendezése, mely megnyugtatásul szolgál bárkinek, ki odapislant. Ha mindez – amint azt legfrissebb nyilatkozatodban állítod, kedves Timi – elegendő volna ahhoz, hogy elcsavarja egy harmadannyi korú lányka fejét, többezer kedves öregurat látnák naphosszat a parkokban sétálgatni, oldalukon lufiszájú, gumimellű, csokicső szítta retkekkel.

Nevezhetnénk ezt a duettet egyfajta modern kori szimbiózisnak hasonlóan bizonyos gombafajokhoz, melyek a fák gyökeréhez tapadva szívják azok életnedveit, de félek, hogy az érzelmi intelligenciát tekintve a párhuzam sértő lenne a kifinomult spórásokra nézve.

Nem is tudom, kinek szeretnél bizonyítani, Timi, hisz nekünk nem kell. Tán újdonsült barátaidnak? Banderasnak?  Schwarzinak?! Hidd el, náluk jobban senki sem ismeri ezt a szitut. Évtizedeken át futószalagon szállították számukra a készséges hölgyeket, Arninak tán csak új májból volt többre szüksége…

A te motivációdat megértjük, Timi, sőt, azt kell mondjam, hogy még elegánsabb is arra hivatkozva szórni a pénzt, hogy a férjed vagyonából “fussa” rá, mint ahogy Zimány Linda kolléganőd teszi, aki hivatalos pénzkereseti lehetőségként az elmúlt évekből maximum a Jude Law-val töltött túlórákat tudja felmutatni. Akinek bizonygatni kéne a döntését, az sokkal inkább Andy. 

Példát vehetne hasonlóan kistafírozott los angelesi emberkékről, pl Dan Bilzerianról, aki tudja jól, hogy elég egy félhangos sercintés a százdolláros pénzköteggel, s máris egymás póthaját tépik a lányok a Ferrari anyósülésért versengve.

Addig is, amíg megfejtjük a titkot, maradtok ti ketten a szánalmas hazai celebvilág furcsa párja, a plebsznek meg vagyonok híjján nem marad más, mint dugni otthon szerelemből.

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM