Vivát, Bochkor Gábor, avagy ne szóljá’ be a slimeknek!!!

A Bochkor Gábor akkora nagy tahó, hogy már hallgatni se érdemes! Éppen ezért nyilván mindenki hallgatja, továbbá jelentős azoknak is a tábora, kiknek a bunkó jelző osztogatásához még csak tájékozódniuk sem kell, elég, ha napi véleményvezérük ezt mondta, és ők már rohannak is egy frenetikus együtt kántálásra.

Aztán nem elég, hogy hallhatóan bunkó ez a paraszt, de tegnap még vizuálisan is egy tapír volt! Sokan látták a Hajdú Peti műsorában, amit egyébként senki sem néz, de nem is kell, hiszen elég, ha a hőn szeretett véleményvezér kolompol, s már lehet is szaladni a közös szólamokat bégetni. Amúgy ez az egész szóra sem érdemes, hisz tudtuk jól, a fű zöld, az ég kék, a Bochkor meg egy bunkó! Tudták még azok is, akik sohasem hallották/látták (lásd fentebb: véleményvezér, kolomp, birkák, stb…).

Véletlenül – éééééérted… vÉÉÉÉÉÉ-let-le-nül – nézte a műsort az általam nagyra becsült Szentesi Évi is. Ez klassz, mer’ akkor már ketten néztük vasárnap, hisz a többiek utálják ezt a dagadt (!!!) hólyagot (értsd: Hajdú Peti), a Merkel Juci meg nézte volna, de épp Jamesbondozott.

Évinek a véleményével többnyire magam is egyet szoktam érteni, de ezúttal vitába kellett szálljak! Íme a cikk: http://wmn.hu/2016/04/25/szentesi-eva-bochkor-gabor-szintet-lepett/

Bochkor történetesen akkora bunkó volt (nade ez kinek lehet új???!!!), hogy naponta jelentkező reggeli műsorában – ez a piszok – nem átallotta idézni (!!!) Pierce Brosnant. Az ex titkos ügynök felesége jelentősen messze jár az ideálisnak mondható versenysúlyától, amit a szerető férj egy posztban a nyilvánosság elé is tárt azzal a kísérő szöveggel, hogy ő még így is szereti drága aráját. Korrekt.

Mit tesz erre ez az állat???!!! Elkezdi fikázni mindazokat, férfiakat, nőket egyaránt, akik belelangyosodva egy párkapcsolatba, a megismerkedéskori sziluettjüket keményen áttörve kisgömböccé válnak. Na, a műsorvezető minden volt innentől kezdve…

Hát szerintem meg teljesen jól látod ezt, kedves Bochkor Gábor, konkrétan és szimbolikusan is!

Az, hogy egy adott párkapcsolatban hol húzódik meg a képzeletbeli határ egymás tisztelete kapcsán, erősen egyénfüggő, de hogy mindenki fenntarthatja magának a jogot ennek meghatározására, továbbá véleménye hangoztatására, az egészen biztos. Más kérdés, hogy extrém elképzelésekkel megáldott nőkkel és férfiakkal nem muszáj együtt élnünk, sőt, még ellenvéleményünk is lehet.
Párjaink az évek során egészen izgalmas változásokon mehetnek keresztül. A józanéletű inni kezd, a figyelmes szerető elhanyagol, a tisztelettudó egy paraszttá válik, a kedves örjöng olykor-olykor, az igényesből egy csámcsogó fingópárna születik, és a karcsú felrántja a sertésjelmezt…

Meggyőződésem – és ezt mindenütt hangoztatom -, hogy az egymás iránti tisztelet abban is testet ölthet, ha nem öltünk új testet.

A hízás egy különösen neuralgikus pont a nők életében, de hozzáteszem, hogy az enyémben is. Míg a gömbölyödésnek indult hölgyek jelentős része a legkülönfélébb ideológiákat gyártja túlsúlyának okául, addig nekünk – tágabb értelmezésben az olasz slim fit hitvallásnak – szitkozódó véleményeket kell eltűrnünk arra vonatkozóan, hogy hány kiló felett is férfi a férfi!

Bizony mondom néktek, hogy negyven körül már komoly meló van abban is, ha az ember többé-kevésbé őrizni akarja a sziluettjét, és azt is hozzá teszem, hogy a cukrászdában panaszkodó hölgycsapatok még sosem távoztak kisebb súllyal, mint ahogyan érkeztek.

Tudom, tudom, a feszültség, vagy éppen a túlzott nyugalom, a gyerekek, vagy a kölkök hiánya, a kapcsolatban élés, vagy éppen a szinglilét, ki-ki mással magyarázza a felugró plusszokat. Olyat persze ritkán hallok, hogy “egy lustaság lettem, és inkább a fotelből osztom az észt, ahelyett, hogy lemenjek a terembe, vagy akárcsak kocogjak egy órácskát a tömb körül“.

Sietve leszögeznék valamit. Kutya kötelességnek tartom kiállni a párunkért abban az esetben, ha betegség, baleset, vagy bármilyen egyéb szerencsétlenség folytán nem lehet abban a helyzetben, hogy változtatni tudjon. Nem ismerem Bochkort, de biztosra veszem, hogy erről ő is így vélekedik, úgyhogy rákkal, meg levett mellekkel revolverezni meglehetősen visszatetsző. Ugyanígy nettó feltételezés, és szánalmas ostobaság arról elmélkedni, hogy a rádiós micsoda oltári parasztságokat vághat a felesége, Várkonyi Andi fejéhez, amikor reggel nem hollywoodi sminkben mászik le az emeletről! Ott vagytok minden ébredésükkor? Ugye nem…

Igen, egyszerűbb bunkózni azt, aki elénk tart egy őszinte, de fájó tükröt, mintsem erőt venni magunkon, Bochi (vagy Bocsi?) pedig kellőképpen profi, hogy gond nélkül bevállalja ezeket a csatákat a hallgatottság, vagy a nézettség miatt.

Béke

Kun Gergely

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM