Nálam Tóth Vera a hír!!!

Minden szeletét imádom a munkámnak, de van két kiemelt kedvenc. Az egyik a közeli ismerős öltöztetése, ilyenkor – ismerve a delikvenst – sokkal bátrabban teszek javaslatokat az önazonos szettekre, a másik pedig az esküvő mint esemény, azon belül is a vőlegény megjelenés kialakítása, hisz remek dolog egy picikét részévé válni egy pár, egy család nagy pillanatainak. A legeslegjobb pedig eme két halmaz metszete,

vőlegény faragás az ismerősömből.

Tóth Verával és Pauli Zolival nem is tudom már hány évre tekint vissza az ismeretségünk. Látjuk egymást, kölcsönösen örülünk a sikereknek, tudunk egymásról. Mindkét embert kedvelem, tisztelem, felnézek rájuk azért, amit az életben elértek egyénileg és közösen egyaránt.

Ahogy az általában is lenni szokott, Verának voltak kiforrottabb elképzelései az esküvőről (már Shrek is megmondta a királylány mentési akció közepette, a lehető legnagyobb sárkánytűzesőben, amikor a hölgy az elmaradt hercegi csókot reklamálta:

“Hát, volt időd kifundálni!”.

Zoli, akivel hosszú évek óta valósítják meg Palkonyán közös gasztró víziójukat, igazi hedonista társa Verának mindenben, de ezek a szettek valahogy távol állnak tőle.

Vera mostanra már férjéről tudni kell, hogy nem kis darab, saccra közelíti, de az is lehet, hogy megvan 2 méter, kifejezetten vállas, erős alkat… mondhatni távol áll attól a jelenségtől, akikre a meghitt milánói és nápolyi kuckóikban a divattervező fiúcskák trendi, olasz ruhácskákat rajzolgatnak…

Hogyan fésüljük össze Palkonya gasztro hercegét az olasz vonalak szűkmarkúságával??? Ráadásul tegyük ezt úgy, hogy a klasszikus, formális viselettől Zolinak minden hajaszála égnek áll???!!! Dehát a menyasszonyi ruha ekkorra már készen van, hangulati harmóniát teremteni – amint azt esküvői szetteknél javasolni szoktam – kizárólag egy elegáns, egyértelmű vőlegénnyel tudunk, ez a karakter illeszthető a Vera által megálmodott menyasszonyhoz!

Segítségünkre sietett az olasz divatban zajló, elképesztő energiájú fellazulás, ami a formális viselet elemeit mind jobban szövi át a casual, de már akár a “street style” karakterkészletével. Így jutottunk el egy teljesen elasztikus öltönyhöz, egy hófehér, magastalpú sneakerhez, pimasz piros sarokkal, és végezetül egy vidám, eklektikus mellényhez, amit Gál Józsi mesterszabó barátom készített méretre a szetthez.

És hogy még teljesebb legyen az örömöm, Vera édesapját is elcsíphettem egy stílus körre, aminek a vége egy vidám, pimasz szett lett, épp olyan, mint a viselője! – bár tudnám, Vera kitől örökölhette mindezeket??? 🙂

Kimondhatatlanul büszke vagyok rá, hogy megtiszteltek a feladattal, és részt vehettem egy picikét ebben.

Gratulálok Nektek, és kívánok sok-sok boldog évet együtt!!!

üdv

 

 

Kun Gergely

 

Segítünk, hogy rátalálj a stílusodra!

Célunk a Loft-nál, hogy felébresszük a sikerre éhes emberekben rejlő stílusérzéket, és magabiztosságot árasszanak magukból!

Ezt egy ingyenes, személyre szabott stílustanácsadással érjük el a hozzánk betérők számára.

Nem ruhadarabokban, hanem teljes szettben gondolkodunk, ami segíthet az általad vágyott irányban formálni a rólad kialakuló képet!

Érkezésed első percétől, a válogatáson keresztül, a kiválasztásig, és akár a méretre szabásig fogjuk a kezed!

Minőségi, olasz ruhákból dolgozunk, amelyekre hatalmas kedvezményeket is adunk!

Jelentkezz be most egy ingyenes stílustanácsadásra Online időpont foglaló rendszerünk segítségével!

Vagy keress minket alábbi elérhetőségeinken:

 

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM