Szemed világa

Vőlegényt öltöztetni mindig egy mini kaland.

Belelátni emberek életébe, megtudni, hogyan jutottak el idáig együtt, megérteni, mit miért akarnak majd azon a bizonyos nagy napon.

Nincs két egyforma story, megunhatatlan.

A stílustanácsadás a bizalomról szól, arról, hogy a hozzám forduló elhiszi, tanácsaim mentén azt a vizuális élményt fogja nyújtani, amit elképzelt.

 

Bizalom és vizualitás…

 

A több századik vőlegény stylingon vagyok túl, de nem tudom, találkoztam-e a bizalom olyan magas fokával, mint amit Lilla és Ádám esküvője előtti előkészületek során megélhettem.

Hihetetlen felemelő és megindító volt számomra, ahogy Ádám teljesen átengedte a terepet, és be kell vallanom, soha nem éreztem még ekkora izgalmat, hogy a végeredmény elnyerje a tetszésüket.

Bizalom és vizualitás…

Lilla és Ádám születésük pillanatától fogva látássérültek…

Tapintva látni, illatok mentén érzékelni.

A megszokott visszacsatolásokat nem kaphattam meg, hiszen a “vedd fel ezt, majd pedig a másikat, és döntsd el, melyik árnyalat tetszik jobban” rutin ezúttal nem működhetett.

A világ legaranyosabb embere Ádám, gyorsan egymásra hangolódtunk, és amikor azt mondta, hogy az a szín jobban bejön, mint a másik, bár fel nem foghatom, hogyan érzékelte, mégsem támadt szemernyi kétségem afelől, hogy a döntése megalapozott.

 

Kedves Lilla és Ádám, megtisztelő volt, hogy engem választottatok a feladatra.

 

Boldog életet nektek!!!

üdv

 

Kun Gergely

Segítünk, hogy rátalálj a stílusodra!

Célunk a Loft-nál, hogy felébresszük a sikerre éhes emberekben rejlő stílusérzéket, és magabiztosságot árasszanak magukból!

Ezt egy ingyenes, személyre szabott stílustanácsadással érjük el a hozzánk betérők számára.

Nem ruhadarabokban, hanem teljes szettben gondolkodunk, ami segíthet az általad vágyott irányban formálni a rólad kialakuló képet!

Érkezésed első percétől, a válogatáson keresztül, a kiválasztásig, és akár a méretre szabásig fogjuk a kezed!

Minőségi, olasz ruhákból dolgozunk, amelyekre hatalmas kedvezményeket is adunk!

Jelentkezz be most egy ingyenes stílustanácsadásra Online időpont foglaló rendszerünk segítségével!

Vagy keress minket alábbi elérhetőségeinken:

 

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM