Csonka Bandi bajára nincsen orvosság – már a Ding-Dong sem segíthet

“Na jóvanámmmá’, Gerikém, ne szövegeljé’ itt nekem, a lényeg már megint az, hogy nem hoztál nekem semmit, amiket kértem, hogy’ megyek így a Bochkorba a régi gönceimben…”

Átlag kéthavonta megkapom ezt, vagy az ehhez kísértetiesen hasonló lebaszást a Művészúrtól, azon ritmika mentén, ahogy éppen arra ébred, kéne néki már valami új cucc frissítés gyanánt.

“Na, és amit a múltkor is feltettél (értsd 6 hónappal ezelőtt…), abból sincsen egy darab sem (nyilván ebből élünk, hogy eladjuk…), csak felpiszkerálsz engem itt, aztán nincsen semmi…”

Legfrissebb drámai felhorgadása épp a napokban zajlott… amikor hívott, először azt hittem, hogy épp a legújabb, immáron klasszikussá vált “Mónika show” stílusú, instagram szkeccsét készíti elő, csak közben véletlenül felhívott a telefonja.

“Na jóvanámmmáááá’ megígéred itt nekem (nyilván nem ígértem meg…), hogy hozod a csíkos, a kárómintás, a pettyes, az akármilyen pulcsikat, aztán semmi sincsen már megint!!!” (Máunikkkaaa…) 🙂

Egyrészt azért hozakodtam elő a témával, és ragadtam billentyűzetet, mert Bandit hosszú évek óta imádom, egy élmény, amikor jön, jókat röhögünk, jól öltöztethető (élemedett kora ellenére is), elfogadja az észrevételeinket, egyszóval jó vele dolgozni.

Másrészt a legutóbbi vicces kis cívódásunk rávilágít egy olyan öltözködési jelenségre, ami kifejezetten elterjedt a hazai férfi közösség körében. A teremtés koronái miután eltöltöttek saját magukkal uszkve 35-40 évet ezen a bolygón, nagyrészt kialakítanak magukról egy képet, amit jóleső érzés viszontlátni reggelente a tükörben. Ez az önkép sokszor kötődik egy-egy olyan ruhadarabhoz, stílusirányzathoz, színhez, fazonhoz, ami valamikor a ködbe vesző múltban trendinek számított, és a férfiember rá is kattant. Problémák abból szoktak adódni, ha nem fogadjuk el, hogy a divat közben nem áll meg, sőt, a kis gonosz viharos sebességgel változik, és újabbnál újabb szetteket hoz létre számunkra.

A mi Bandink úgy van ezekkel a mintás, élénk színű, vékony, hosszúujjú pólókkal, pulcsikkal, hogy nyilván van ezek nélkül is élet, de hát élet az?!

Pechjére (pechemre…) a divat fordult egy erőset. És mivel a kreátorok kizárólag komplett szettekben, összképben, nem pedig egyes ruhadarabokban gondolkodnak, eltűntek a mostani kollekciókból a mintás, kötött darabok. Miért is? Hát azért, mert időközben annyira üvöltősen erősek lettek a zakók, illetve a nadrágok, hogy ezekhez összképileg nem igazán illeszthetőek a szintúgy harsány pulcsik.

instagramjáról loptam… 🙂

Szóval ezek, és ehhez hasonló designok nem igazán akadnak mostanság a palettán, éppen azért, mert a zakók dominánsabbá váltak (lásd amúgy Bandi legfrissebb szerzeményét, a mélykék, kasmír mintás party zakót a legelső fotón).

Az alábbi képen láthattok egy olyan zakót, ami karakteresen képviseli a manapság zajló trendeket, harsány Eszterházy kockás, és ha ez nem volna elég, még sárga is, burgundi, valamint kék beszövésekkel. Íme:

Ugye még egy gyenge kezdőnek sem kell sokat magyaráznom, vajon miért nem társítanak a kollekcióban egy ilyen zakóhoz mintás pulcsikat?!

Szerencsére van nékem egy zseni kolléganőm, akire Bandi hallgat (rám is hallgat azér’ egy picit…), így sikerült ráfordítanunk a friss szettekre:

figyelem: a zokni hozott anyag, és zseniiiiiii 🙂

 

Aztán egy gyorstalpalóval a helyes beállást is sikeresen elsajátította, ebből is látható, hogy Bandi kiválóan rendezhető! 🙂

Mindezek után nem fogjátok kitalálni, hogy mit posztolt legutóbb? Na, mit? Bizonnnnnnnnnnny… egy fancy pulcsis képet, amiket imád!!! 🙂 🙂 🙂

GARDRÓB

Felnőtt tartalom, csak igényes és érett férfiaknak! Mindent megtudsz arról, hogy mit tehetsz azért, hogy a nők felfigyeljenek rád, az üzletfeleid elismerjenek, és követendő példának tartsanak, de legfőképpen, hogy te magad rátalálj saját stílusodra.

INSTAGRAM